11

Komentari (11)

Hanibal
Pod hitno vratiti Mirzu Varesanovica za trenera i Serbecica, Baltu i Guliasvilija s posudbe. Onaj Oliviera bas pojma nejma. Dovesti onoga Vidica iz Doboja da daje 2 gola po utakmici.
user1676754241
Imaš li obraza ,izgubit od posljednje ekipe na tabeli,I onda nešto pametovat..pokupi stvari I idi.**** vas ćaća nesposobni..
DOKTOR_GAZ_
Oni sto su otjerali HUSREFA, otjerali Mirzu iosporavali DALA..ti ISTI NEDAJU ROŽMANA..PLACENICI od navijaca..
Trapatoni
Popeli ste se vise na vrh kürca sa Musemicem! Jeli vama jasno da ovo nema veze sa trenerima, jeste toliko glupi svi sto mlatite? Pogledajte ko je otjeran i ko doveden, pogledajte sastav i roster! Menadzersko mesetarenje i lopovluk i nadas se necemu.. Nece da moze!
Delegat
Kreteni idite svi sram vas bilo imate li obraza imalo fuj
atomskimrav
Lahko je biti general poslije bitke, Anđusic, Catakovic, i naravno igraci koje su otjerali Zeljkovic, Besim, Balta... Su bolji od pojedinih preplacenih "zvijezda" Peneranda, Ziljkic kojeg je trebalo utrpat Partizanu kad su ga trazili. Sve je ovo kriv Mirvic sa razno raznim sportskim menadzerima i trenerima koji peru pare preko nas.
user1702252773
Igraju bez plate
FahrudinKonjHodzic
sta sam vam reko prosle hefte da ce i ova zvjezda umlatit njiha sarajvske mitomane sa dugom jezicinom i nista vise lopte bolan sutnut neznaju amateri hahahahahahahahahahahaha
user1692455176
Vi se ne javljajte, mi cemo na kraju opet u Evropu a vi bi mogli skoknuti do federalne malo da vidite kako je Slobodi
user1660808179
E duša slatka...ONO ce u evropu...ahahahaa.....kljusino ona pitarska napaćena
Čuj njiha hahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti