Rožman: Zrinjski je favorit, ali imamo mi dosta toga pokazati

Derbi u Mostaru zatvara jesenji dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine

Rožman: Zrinjski je favorit, ali imamo mi dosta toga pokazati

Haris Zilić

U ponedjeljak s početkom u 18 sati posljednji duel 18. kola Prmeijer lige Bosne i Hercegovine igraju Zrinjski i Sarajevo i ovim derbi duelom će se spustiti zavjesa na jesenji dio u Premijer ligi naše zemlje.

Duel drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli sigurno izaziva dosta pažnje, a susret je najavio trener FK Sarajevo, Simon Rožman.

Rožman je na početku istakao pozitivan duh koji vlada u ekipi.

"Jedan dobar period iza nas, dobra je atmosfera, raduju me neke stvari na treningu koje su jako dobre i to je pozitiva pred nastavak sezone. Igrači koji su tu fokusirani su, radujemo se utakmici protiv Zrinjskog", rekao je Rožman.

Ne bježi od činjenice da je Zrinjski favorit i čestitao im je za nastupe u Evropi.

Oglasi

"Čestitam Zrinjskom na igrama u Evropi, dobro su zastupali našu ligu i državu. Mi mamo svoju, računicu, Zrinjski je favorit, ali imamo mi dosta toga pokazati. Svi igrači koji dobiju šansu, pružit će svoj maksimum."

O povredama?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Peneranda ima težu povredu, on je završio polusezonu, ali oni koji su tu svjesni su svoje kvalitete i mislim da možemo pružiti dobru pratiju i završiti polusezone kako svi želimo", završio je Rožman.

Duel Zrinjskog i Sarajeva igra se na stadion pod Bijelim brijegom s početkom u 18 sati, a glavni arbitar će biti naš najbolji sudija, Irfan Peljto.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi