Rožmanove riječi obradovat će nogometaše Sarajeva sa manjom minutažom

Sada se okreće Zviijezdi 09

Rožmanove riječi obradovat će nogometaše Sarajeva sa manjom minutažom

Samir Mlaćo

Sarajevo je prošlo dalje u Kupu BiH.

Sasvim očekivano, bordo tim je savladao 4:1 niželigaša Slogu Gornji Vakuf Uskoplje i Simon Rožman je mogao biti zadovoljan viđenim

Malo je promijenio početni sastav u odnosu na ranije mečeve, te je želio vidjeti ko mu može pomoći u borbi za sami vrh Premijer lige.

"Čestitam momcima, hvala i navijačima. Najbolji lijek nakon poraza je pobjeda, a mi smo to ostvarili. Malo smo zarotirali ekipu, ali svi dečki su pokazali zašto su sa nama i zašto nose ovaj grb. Čestitke domaćinu, fer utakmica, ćestitam domaćinu i na gostoprimstvu.

Postigli smo četiri gola, žao mi je malo zbog primljenog gola, ali u Kupu važi samo pobjeda. Naš prvi zadatak smo obavili kako treba".

Oglasi

Već u subotu na Koševo stiže fenjeraš Zvijezda 09.

"Što se tiče te utakmice, za mene je jako bitna. Želimo ispraviti sadržaj, pokazati energiju pred našim navijačima i da smo maksimalno motivirani. Očekujem dobru partiju, za mene lično jako bitna utakmica", dodao je Slovenac koji je dobio brojne pohvale navijača Sarajeva otkada je stigao na klupu bordo tima.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sarajevo je trenutno na četvrtom mjestu, ali samo sa tri boda zaostatka za liderom Širokim Brijegom.

Zvijezdu 09, fenjeraša na tabeli, ugostit će u subotu od 20:45 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi