19

Komentari (19)

Colsa
BRAVO MOMCI, BRAVO ČIKA VINKO, VELIKO HVALA. BORDO DO GROBA!!! SARAJEVO IZNAD SVEGA!!!
.bavala vas ta pjesma "Jutro je" pored toliko lijepih pjesama vi izbrali tu pjesmu, ako je Zlatan glup kod izbora pjesme, inace Zlatanu svaka cast kao fudbalskoj zvijezdi, zasto su onda fudbaleri Sarajeva tako glupi, pa zar niste mogli izbrati pjesmu shodno imenu kluba, kao na primjer "Jel Sarajevo gdje nekad bilo."
user1571956549
Cestitke pitari bgm zasluzeno...
amar.v12
Čestitke na tituli sa plave strane,bolje mi nismo ni zasluzili ?
hzsg
IDEMO BORDO ŠAMPIONI, SAMO JAKOOOOOOOO.....
Lafac
Bravo čobani s KG, stoji vam ta pjesma.
nedoni46
Selam za hrenovicu i okolinu
Lafac
Kakvu hrenovicu? Ne kontam te
Lafac
A što seljaci pucaju dislike hahahah kakve su to seljacine majko draga! Treba bježati iz ove države pod hitno! Čuvena naša: došli divlji i otjerali pitome,ova pjesma iz svlačionice je baš to.
BordoBijeli
@Lafac Mi bar imamo povoda i nesto da slavimo.Vidim da si pozelio okus pobjede?8 utakmica bez pobjede je puno zar ne?Jos se javlja a -14 hahahaha.Nazad u rupe
Lafac
@BordoBijeli mene je stid što se ovakvo nešto dešava kod vas bgm hahahaha,ajd priznaje da je i tebe stid.
BordoBijeli
@Lafac Za sta da me bude stid bolan?Igraci slave svoju zasluzenu pobjedu.Vi ne mozete to od 02.12.2020.Zamisli ne pobjediti vise od 4 mjeseca,zaostajati svake sezone od najveceh rivala,zaostajati trenutno 14 bodova!!Ne osvojiti nista 8 godina,ne imati feninga u kasi kluba...mogu ja ovako do sutra.I opet se javljati po komentarima na clanku koji nisu o svom klubu.HAHAHAH PA SMIJESNO.A za tvoju informaciju ova pjesma se prije par sedmica pustala na San Siru na utakmici Milan-Unitedi jedan od najbolji igraca svih vrmena,Zlatan redovno je slusa i objavljuje i onda svi su papci samo si ti pravi gradjanin.Bravo!
pjanke.sa
@Lafac de buraz sjeti se malo, ako mozes, kakve su se pjesme pjevale kod vas u svlacionici zadnji put kad ste slavili? Ako se lozes sjetiti uopste? Ustvari mozda i mozes, slavili ste 2 zadnja X protiv Sarajeva kao da ste osvojili prvenstvo.
milozadrago
ono kad ne znas sta ces od muke vise pa pocnes pisati gluposti.
starigrad
Ćuj lafca.Samo kuka. Kmeeeeeeee Lafac. Kmeeeeeeeeeeee
starigrad
Lafac-14.Stvarno si deprimiran. Nemoj se sekirati Na željkanovu sto godišnjicu dolazi Titula u Sarajevo. Donje ćemo pehar na gubivici, da ga vidite malo. Strpi se do maja. Hajd zdravo
Uranija
@Lafac kme lafac, kmeeeeeeeeeeee
starigrad
Lafac. Jedina pjesma koju vi pjevate je: plavo oko plakalo je.
mehamda
Bravoooo momcii
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.