32

Komentari (32)

TNT75
ja neznam samo kako ovaj Turkish airlines trpi sve ove poraze i sramote FKS, antireklama skroz !! UPRAVA NAPOLJE...B O J K O T !
Began je pitarski rektalni alpinista
1921_1987
Jao članka u stilu crvenkapice
enko
Sad poljaci krivi sto se porez nije platio,kako je to Sabrina vjesto izmislila,a sta da nije vladan otisao. Pazi sad ,onako dobrog golmana mogli prodat za duplo veci iznos i mala rekla nek ide da platimo porez.rjesite se nje i kola idu uzbrdu.
rabodimis
Sa kim oni uopste razgovaraju i dogovaraju uslove ? Jel sa onim isim luzerima i nesposobnjakovicima koji su nas doveli u ovu situaciju ? Odakle sabrini pravo da pregovara i radi nesto skriveno od navijaca, nije joj babo ostavio FK Sarajevo.. STA MI DOBIJAMO ? Novo prezivljavanje, nove pocetke, nove uhlje*ljene rodjake, je*ace ?? Ko postavlja je*ene uslove i ciljeve ?? Ovi smradovi sto ne znaju ni progovorit ko ljudi ?? Boze sacuvaj... ne izgleda kao neka situacija gdje ima pozitive i cistih, dobronamjernih poslova.. hinjaluk sa puno sakrivanja = nece na dobro..
starigrad
Sarajevo je Gigant i ostaće Gigant. Sve se okreće oko Sarajeva. Nek krepaju dušmani. Naprijed Bordo Bjeli.
Bordoakapitar
Ne vjerujem informacijama iz uprave FKS! Niti jednu jedinu rijec koju ona krava i onaj konj kazu a placeni novinari smontiraju. Ako ova uprava ostane, ne gine nam sudbina Celika...
Chwilla
Pa kad se amidza vraca ako je istina sto Vam ne posudi pare da se plati porezna.Da se mogu registrovati igraci i treneri.Jer ako budu cekali pare od Kovacevica nece ih registrovati za 7 kola!
Plavivozdobarskroz
Hajmo BordoBijeli, cekam te sine s komentarom 'Amidza is back, strumfovi na aparatima' hahahahahha klošinoooo
BordoBijeli
@Plavivozdobarskroz Obolit ces od stresa i muke momak.Opstu se malo druze
Adohordas
Mamuu vam jebbem iz uprave sve i jednomuvalili ste naa u dugove,gdje su pare od smijesnih tranafera?? Od evrope?? Jebbem li vam mamicu,i neznam cemu ovolika polemika oko kluba jednostavan nacin da klub napreduje ulozi brate 5 miliona u 3-4 pojacanja ostalo ubaci nase iz akademije i tu je rezultat ,tako je i zvezda uradila ko prati Zvezdana Terzica zna o cemu pricam ,sam je to rekao da je uradio kad je Zvezda bila pred gasenjem prije par godina
COVID19
Buraz fulio si terapiju. Cuj 4-5 miliona...
VELEZ
Izvini ako nije istina, ali ja sam cuo da se sarajevski klubovi spajaju? Da naprave jedan klub. Jeli ovdje ima istine??
vuckobih
Ja sam cuo da se vi spajate sa plemicima, izvini ako nije istina.
VELEZ
nije istina, nema veze nisi znao. nego de mi reci jeli ovo ima istine da ce se spojit sarajevski klubovi? ono cuo sam da direktori olimpika hoce da se spoje sva tri kluba.
BlueBoys
Slabo si cuo...napuhala te bura braca nemoj se šupat...hoce da se spoje svi sa olimpikom i jos pride vratnik i vrbunjusa...a cuo sam da se i vi spajate sa AEK- om PIPUNE...a izmjestaju pijacu u Vrapcicima
Nodi75
Ima kao što se Velež spaja sa Zrinjskim! Željo se trebao spojiti sa Tuzla City, i da budu ŽeljoCity ali i od toga nije bilo ništa niti će ikad biti. Mislim Rođeni malo ste se digli super ali nemoj te kenjati bez veze!
starigrad
Ako se ko što kaže @velež spoje sarajevski klubovi, onda će imati 14 ŠampionskihTitula. Više nego svi zajedno had se saberu. Pitanje za @velež.Koliko Titula ima Velež?
Husrefbeg22
Da Bog da na hajr. Cekaju novac od transfera Kovacevica da plati porez i registruju igrace. A sta je s prethodnim novcima od transfera? Prvo se dugovi plate pa onda dovode igraci. Kod nas (FK Sarajevo) je sve naopako. Pitanje svih pitanja je zasto su igraci Sarajeva godinama najnespremniji? Pored silnih fitnis strucnjaka svi igraci drugih timova bolje trce nego nasi. Mislim, da je pravi cas otpustiti jeleskovica i njegovu ekipu. Kostao nas je previse bodova a Boga mi i titule prosle godine. On tempira kondiciju igraca kad prode 10-tak kola (tad se i sami uigraju i bez njega).
GiS
@Husrefbeg22 da si imalo pratio znao bi da Jeleskovic vise nije dio stručnog staba, niti kluba opcenito.
pjanke.sa
Fulio si majstore, Jeleskovic dok je bio imali smo snage puno vise. Strasan je to trener.
Arnel925
Grupna faza lige prvaka do godine akoBogda
davide.azzurri
Hahahaha.. grohotom se smijem hahahahaha
Arnel925
Kladionicar_iz_mira
Sve je laž, samo pusta laž... Koliko košta članak na ss.ba??
Mackintosh
Amidja is back! Napad na federalnu slijedi
GangEvil877777
Jel ti krivo majmune sto milijarder se vraca u nas klub,a vi nemate za kifle??
BlueBoys
Dva milijardera....ahahahha...nemoj takonpricat imamo za pereca...lmao
Erikdier21
Sad ce i Damir Mirvic dobit posao u klubu
Lafac
Ismar Mirvic Zeljovac 100% ,ko ne vjeruje nek se raspita malo
Lafac
Taceoni
Pušite u prazno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.