19

Komentari (19)

CrniToma
Nisu ga prošlo kolo ismijavali, tada su se smijali.
Zax
Uvjek im je neko kriv.Realno su dno dna i onda kad izgube placu do sledece utakmice..Zato su ti treba gdje da budu van evrope.Dosta ste nas brukali sa po 8-0 to je nezapamceno na cjelom dunjaluku????
Miran traktorista, miran.
pjanke.sa
Ko o cemu ovi polunavijaci Bojca o brukanju. Ocito da njim nije bruka ispast od konobara. Pa vjerovatno i nije, kad su svjesni da tamo nema protekcije i ni Gigovica, Kazlagica i tate Vice i amidze Beusa.
MSOZ101
Vojnović ****ica hvata Mustafića za vrat, Subić ga udara u glavu, a Predragović ga uzima za dres i kao želi nasilno ga podići, pa da je barem upozorio jednog od njih. Allah je najveći i vratit će vam za ovu nepravdu.
Miha123
Evo prvi put da se fer oglasim.Znaci volim Borac od malena i volim otici na stadion i skakati i navijati i sve to ali nekad se stavrno zna pretjerati...Sinoc ocajno sudjenje prosle utakmice moze proci. Al sta da kazem da mi nije drago nije al sta cu.Ovo ne dolikuje klubu kao sto je Borac,valjda cemo jednom ustati na noge i igrati muski bez sudija i vice
51826291919188923
Njega treba udaljiti iz fudbala !
Mostarac94
Podrska Sarajlijama bice nam zestoka borba protiv saveza borca i zelje
BogatiDijasporac
Ne znam sto jedes vnago bezveze o Zelji. Ovo je prvi put ove sezone, da ja znam, da je neki sudija sudio u korist Zelje. Fakat nisi normalan.
user1582313666
Vi se borite,dok Mirvic za sad samo suti,vjerovatno u dobrim odnosima sa Vickom,da ima obraza bar bi neko saopstenje izdao.
Hadzija123
@Mostarac94 sacekaj da ti se iz sehera sagnu da im se uvuces u supak,volim sto imas nocne more od Zeljkana to vam je ostalo kros nas 100 -godisnji rivalitet da vas Zeljan kara a vi imate fobije od Zekljkana!
Mostarac94
Zato sto vi citav dan serete na sve zivo, Velez dao saopcenje nije se zeljo nigdje spomenuo a svi se navili ko da ih he neko prozvao
nakopitam
To ce im puno pomoci. Glupani
Realist
A valjo vađ je protiv Širokog. Tad ste u gaćama skakali od sreće
Druga liga hajde otpepaj
rabodimis
A sta tebe boli ku*ac sta nama valja il ne valja ? Cuj realist, ti sam sebe lazes a fol bi nekom nesto da prebacujes.. Imas ti nesretnice svojih problema, ne gubi uzalud vrijeme na FK Sarajevo.
Hadzija123
@rabodimis druze ne razumijem vas od ovoliko utakmica u kojim ste isteceni vi se bas eto kao nervirate protiv Borca sto ste osteceni pa pred gostivanje u Banj Luku svi dobijaju 3 zuti ili kada igraju protiv Borca sve jedno jer znajununaprijeda da su sanse zanpobjednom ravne 0 znaju da ce sudija svakako odluciti pobjednika,nema se sta ru rapsravljari realnost BH dudbala kada sudija kazem pogrijesi napravi jednu gresku na Kosevu ili Grbavici o tome se romani pisu a kada nas pokradu u iedno 30-40% utakmica u sezoni sto se desava zadnje 3-4 godine to je normala.
rabodimis
@Hadzija123 Braca nije normala nikakva kradja.. Svaki put su navijaci Sarajeva i ismijali i osudili sudiju koji je pomislio da nam treba njegovo guranje.. Mozes brate vratit svaki clanak i vidjet komentare, imas i forum pa pogledaj jel neko slavi nekog sudiju. Sav trud i sva ulaganja su ZA igru i sport a ne za jbne sudije. Zadnje 3-4 godine FK Sarajevo ima ubjedljivo najvise dodijeljenih kartona, cak po 3-4 puta vise u odnosu na Borac ili Zrinjski.. Imas i za to sluzbene dokaze.. Zamisli da takav odnos ima Spanija prema Realu il Srbija prema zvezdi il partizanu. Ponavljam ne trebaju nam sudije, ne zelimo da nas iko gura bilo gdje, zelimo fer igru i sportsko okruzenje, sve sto vidis i cujes oko FK Sarajeva je u tom pravcu.. Vidis svaki transfer rok da se trazi igra, pojacanja su nam sportske a ne potkivacke prirode..
pjanke.sa
Tako je @rabodimis potpisujem ti svaku rijec!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.