Direktorica preselila, ali ostali ne idu iz Titove 38/b?

Kancelarija direktorice u Trening kampu

Direktorica preselila, ali ostali ne idu iz Titove 38/b? · Saznajemo

E. Ganibegović

Navijači FK Sarajevo su se s pravom zabrinuli da bi se prostorije njihovog kluba mogle premjestiti na drugu lokaciju nakon 74 godine, no od toga nema ništa, kako smo nezvanično saznali.

Direktorica FK Sarajevo, Ajla Alimanović, na svom Instagramu objavila je story kojim je zabrinula navijače tima s Koševa.

Naime, Alimanović je objavila fotografiju iz Trenin kampa FK Sarajevo u Butmiru uz opis: "Pogled iz nove kancelarije." 

Opis nije dostupan.

Naravno, njena objava izazvala je mnogo pažnje i reakcija, a navijači Sarajeva s pravom su se zabinuli i zapitali da li to znači da se klub nakon 1949. godine seli iz Titove 38/b.

Također, kod Ekonomskog fakulteta biti će otvoren Fan shop FK Sarajevo što znači da će biti dva Fan shopa u razmaku od nekoliko stotina metara.

Oglasi

I to je zbunilo i zabrinulo navijače, jer, po svemu sudeći, Fan shop u Titovoj 38/b će biti zatvoren. Ipak, evo i dobrih vijesti za navijače Sarajeva.

Kako je SportSport.ba saznao iz izvora bliskih klubu, "selidba" direktorice Ajle Alimanović iz Titove 38/b u Trening kamp, odnosno njene kancelarije, ne znači da će isto uraditi i ostatak administracije.

Prema našim saznanjima, osim direktorice i njenih najbližih saradnika, trenutno niko neće napuštati kancelarije kluba u Titovoj. Barem zasad, a šta će donijeti budućnost, odnosno da li će i ostale službe FK Sarajevo napustit kancelarije iz Titove 38/b pokazat će vrijeme. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, danas smo bili i na Koševu gdje je naš fotoreporter zabilježio kako teku radovi i ipak ima nade da će Sarajevo neku utakmicu do kraja sezone i odigrati na svom stadionu. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi