25

Komentari (25)

south
Svaki dosljo i papak koji dodze u sarajevo po autaomatizmu krene navijati za fk vijetnamce zato i jeste takva pogan
milivoje
Jao glOva,pas im mater,labrnja Avdić historijski gost,vidi im ovog rumenog,ko bivsi im vođa,pozz za Begića,yebo vam Savez mater!
pjanke_1
milojko prvo se moras umit, zube oprat pa spomenut veliko Sarajevo. Nemoj na stesrce maco moja pricat
pjanke_1
milojko prvo se moras umit, zube oprat pa spomenut veliko Sarajevo. Nemoj na stesrce maco moja pricat
ludilobrale
Opet ti dekeneriku pisam ti se na karakter. Dekeneriku iskomlepsirani
milivoje
Pa vidi mu čeljust! Blago njima ako su im historija kluba,cipelić,čeljust,Muhidin,Krupinac,Memnun,Said i sl.
south
Pokakim ti se na to veliko sarajevo
Rus
U Vietnamu vatromet povodom rodjendana.
Aoki
Mitomane mali :)
diame30
Za štrumfove koji kao provociraju : FK ŽeljezničMar - najpoganiji klub u državi. Nekada bili NK, osnovala ih hrvatska manjina tj.pružni radnici na periferiji grada, dok su Sarajevo osnovali čaršija i građani Sarajeva. Kriminalna familija Osim (da je ovo pravna država, oni bi bili iza rešetaka zbog namještanja i kupovanja utakmica), ali u ovoj kasabi im se to može! Sve titule koje su osvojili su kupljene. Jedini klub koji se liže sa svakim režimom, a busaju se da su radnički klub, isprosili sve živo. Najveća gnijezda štrumfova iz Foče, Goražda i Sandžaka. Vođa im bio šiptar, dva puta ugašeni kao navijačka grupa (jednom od United Forcea, drugi put od HZ), lažu da su nastali 87 (zvanično 88), primaju pare od kluba (agentura), Delalić ih redao po jugu, jedina navijačka grupa koja surađuje sa murijom, gdje im murija daje zahvalnicu za lijepo ponašanje, dovodili srbe (grobare) na jug i dizali tri prsta, grupa kojoj je vođa pao sa šipke jer je ušmrkan bio, grupa kojoj je više od pola tribine krezavo, nosaju noževe i otimaju djeci šalove, a tamo gdje treba ili leže ili bježe... Mitomani šššššššš :):):)
Rus
Koji si ti bolesnik. Hanojevo jest odron od kluba za koji navijaju debili kao ti. Ti pricas o Sarsjevskoj raji papak sa kobilje glave. Pusio si srbima a hrvati te guzili, bosnjacima si sisao kitu. Pas ti mater retardiranu.
diame30
Boli istina, jebo ti ja komplet familiju u pičku, govnaru štrumfovski!!!
zmijuga.loma
yebem vam mayku udbasku
hRASNICArULES
Auuu, kako su vas kupili za siću Maleziijci pa Vijetnamci postali ste gospoda hahahaha, promiijenili priču i postali uglađeni, ali džaba sve, možete vi obuciti bijele nove čarape, ali ostaju crni seljački tabani, znam da je sramotno reci i priznati da vas je osnovala tajna policija komunističkog režima, režima koji nosi na hiljade nevinih duša na savjesti, i to kao jedan politički projekat, nas ko god da je osnovao nije problematično ni sramotno, osnovala ga je radnička klasa, pa bili to Hrvati, Srbi, Jevreji ili Bošnjaci nebitno je jer se nikada nismo dijelili na toj osnovi, kada si tako rječit zaboravio si napisati da je zbog vas u bivsoj Yugi prosirena liga samo da bi ostali u istoj, iz prostog razloga jer ste bili politički projekat, da ne spominjem radnje sa menadzerom Džarovskim i sportskog psihologa Dr.Dabića, kao najveci i najtrofejniji klub u državi takvim kao vi bili smo i bicemo trn u oku, jer smo mi za razliku od vas raja i mahala, suprotno od kancelarije i drotovskog pendreka i tamnice, zaboravio si napisati da kada ste osnovani da su najbolji naši igraci bili prisiljeni pod prijetnjama preci u vas novo osnovani režimski klub, pričamo tribini? želis porediti dvije skupine navijaca?, zaboravljas period kada ste se dijelili, šutali po tribini, jedni na sjever, drugi na zapad, kada su vam nedavno kokšari sa utokama rastjerali komplet tribinu, kada niste smjeli da pisnete, kada vas je placao Zijo Blekić, cascavao kod Paje, placao prevoz na utakmice,
hRASNICArULES
a tu politiku preuzela Sabrina danas da bi odrzali mir u kuci, jer danas ste navijaci privatnog kluba, gdje jedino mozete da lajete ali bez ikakvog efekta, jer jednostavno niste vlasnici svoje sudbine, dakle mi smo ono sto vi nikada necete biti a to je najveci i najtrofejniji, jer da bi to vi bili potreban je zdrav temelj kojeg vi nemate, a tu priču Emira Kusturice i Neleta Karajlica da je Sarajevo kasaba mozes pricati zajedno sa ex. psihologom, sa njim pod ruku, bili te i ostali režimski, kako koja partija tako i dres mijenjate, pomirite se sa tim jer ipak naš k*** vas je napravio
Nikoizniceg
Osnovala komunistička partija, na zasjedanjima u Sarajevu i Beogradu :D
ludilobrale
opppp evo još jednog šta se ima dodat ja sam svojim ocima gledao šal TM 88 momak je iz Ključa dobio ga od navijača 90 te kad j bio u Sarajevu na poklon dobio i trenerku Seljinu zato tišina. Miso Snlajlovic i Osim priznali i objasnili kako su prodavali utakmice trebal još mitomanij.. Ti i ovaj milovoje samo čisto laprdanje neko vas potkopa argumatima odma psovanje vrijeđanje. Dobri moj vi ste teški idioti i još na to iskompleksirani.
hRASNICArULES
Gledaj šta rat ucini, ni jedna urbana Sarajevska faca, sve goli papak do papka, ili je rumeno ili je u faci deformisano, gedžo do gedže, cast izuzecima legendama Sarajeva
leal40
Papčina iz Hrasnice sa kockastom glavurdom nekom nešta govori, pa bolan vama ker lutvo po pres konferenciji hodao, haloooo!!!
hRASNICArULES
Ne budi ogranicen ako si vec balav
Icardi
73 godine stadiona nemaju, e ja bruke i sramote ccc
hRASNICArULES
Pa šta jeli niste? osnovala vas UDBA dekretom, da kao politički projekat mogu upravljati pojedinim stvarima u post ratnom Sarajevu 1946. , nakon komunista preuzela vas je SDA i njihova elita sa tadasnjim kriminalcima u gradu poput Ismeta Ćele, u sred rata isli ste siriti istinu po svijetu, ustvari zbrisali svi iz opkoljenog Sarajeva, kasnije vas malio pripazio i SDP sa Zlatkom, danas ste ipak privatni klub, firma jednog lica, samim tim izvolite sve platiti, nema dzabaluka pa tako i stadion, ne moze privatno a daj javnu svojinu
nedoni46
velika porodica, hiljadu osmijeha. Nisu svi, kao sto smo mi
user1571956549
Eh pitarima punà ustà Osimà i Zelje nàkon petice hahahhahaa
nedoni46
hahahahahah jednom u dvije godine, ne mislimo o tome uopšte, nakon 0-3 i -20 da su 5-0 izgubili niko im ne bi zamjerio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.