Nestvarne scene sa bh. terena: Golman izbio loptu daleko preko gola, sudija pokazao na centar
Foto - Screenshot

Nevjerovatno

Nestvarne scene sa bh. terena: Golman izbio loptu daleko preko gola, sudija pokazao na centar

Midhat Šljivak

Komične scene sa bh. niželigaških terena su svakodnevnica.

Veliki broj je situacija u kojima se jednostavno ne može pravim riječima objasniti, a jedna takva se desila u utakmici Kupa Tuzlanskog kantona

Gornji Rahić je savladao ekipu Seone sa 5:3 i plasirao se u polufinale Kupa, ali scena koja se desila u 71. minuti meča će se dugo prepričavati.

Fudbaler Seone šutirao je iz slobodnog udarca, golman gostiju iz Gornjeg Rahića je loptu boksovao preko prečke, a zatim šok za sve.

Drugi pomoćni sudija signalizira da je lopta prešla kroz mrežu. Glavni je prihvatio sugestiju i pokazao je na centar.

Na vama je da procijenite je li bio gol..👀🤦‍♂️

Posted by FK Gornji Rahić on Wednesday, May 5, 2021
Oglasi

Ovoj odluci su se iznenadili i domaći fudbaleri. Oni su se spremali izvesti korner, ali na kraju je lopta krenula sa centra i izveli su je gosti iz Gornjeg Rahića.

Uzaludni su bili svi protesti gostiju. U nevjerici su gledali šta se dešava, golman je pokušao raspraviti sa sudijom kompletnu situaciju, no promjene odluke nije bilo.

Srećom po njih već su imali visoku prednost. Da je domaći tim bio u igri vjerovatno bi i protesti bili mnogo žešći i teško da bi se završilo na mirnom protestu.

Na kraju su gosti ti koji slave. Gornji Rahić je prošao u polufinale Kupa Tuzlanskog kantona, no ove situacije će se sigurno sjećati dugo vremena.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

𝙎𝙚𝙢𝙞-𝙛𝙞𝙣𝙖𝙡, 𝙬𝙚'𝙧𝙚 𝙘𝙤𝙢𝙞𝙣𝙜❗🟢⚪

Posted by FK Gornji Rahić on Wednesday, May 5, 2021

Zaista je neobjašnjivo.

Top Komentari

Manager
strpite se još malo Vico uvodi VAR
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi