Spahić: Vjerovao sam u ove momke, a odgovornost je bila velika

Sloboda ostvarila cilj

Spahić: Vjerovao sam u ove momke, a odgovornost je bila velika

S. Mlaćo
Sloboda je poražena na Koševu, ali je ostvarila svoj cilj.

Tuzlaci će i naredne sezone igrati Premijer ligu.

“Prije svega mislim da nije bila loša utakmica. Danas smo probali par mađih igrača, mislim da su momci opravdali očekivanja protiv izuzetno jake ekipe. Mislim da je ključni momenat zicer Dženisa Beganovića, a gol smo primili u najnezgodnije vrijeme“, kazao je trener Slobode Spahić.

Dotakao se Slobodine situacije kada je dolazio u klub.

"Vjerovao sam u ove momke, nisam spavao dva mjeseca, bila je velika odgovornost na mojim leđima i mog stručnog štaba. Ovo nije samo zasluga igrača i stručnog štaba, nego i trenera koji je bio prije mene, a to je Mladen Žižović“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Govorio je o svojoj budućnosti na klupi Slobode.

“Cilj je bio da ostanemo u Premijer ligi, ispunio sam cilj, a volio bih ostati. To je moj klub, ali moramo se dogovoriti i staviti stvari na papir“.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

fukaraslana
Nemojte vise sramotiti klub sikkter svi iz kluba pa nije Sloboda ta sto treba rijesavati socijalne slucajeve neka grad to rijesava . Sikter alkosi i tkz carsijaneri iz Svetinje pravac na biro za zaposljavanje svi do jednog . Poceli ste ooet djeci naplacivati 60 maraka mjesecno jrp vas stid ?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi