Remi na Tušnju uz majstoriju Saida Husejinovića

Bilo je mnogo prilika i publika je imala šta vidjeti

Remi na Tušnju uz majstoriju Saida Husejinovića

S. Mlaćo

Sloboda je u generalci pred novu sezonu Prve lige FBiH na Tušnju ugostila Rudar iz Prijedora, a na kraju je završilo 1:1.

Sloboda je bolje otvorila meč i veoma rano povela sjajnim pogotkom Saida Husejinovića iz slobodnjaka. Iskusni vezista dobio je ovacije cijelog stadiona i pokazao da će sigurno biti velika snaga Slobode u borbi za povratak u Premijer ligu.

Par minuta kasnije Bilbija je strijelac za 1:1. Nakon odličnog centaršuta našao se na drugoj staviti i pogodio.

Rudar je igrao otvoreno i dobro te je u par navrata Azir Muminović spasio svoj tim.

1:1 je bio konačan rezultat prvog poluvremena, a u nastavku prvi prijeti Rudar i malo je nedostajalo da član Prve lige Republike Srpske dođe u vodstvo.

Na kraju je ostalo 1:1 i sigurno da je ova provjera dobro došla za oba trenera.

Oglasi

Treba istaći da je jučer potvrđeno da se na Tušanj vraća i navijačka skupina Fukare koji su prekinuli bojkot, iako su najavljivali da će izričito biti protiv predsjednika kluba Senada Mujkanovića.

Predsjednik FK Sloboda, Senad Mujkanović, izrazio je zadovoljstvo zbog povratka Fukara na stadion Tušanj te istaknuo da je podrška navijača ključna za uspjeh kluba. Također, zahvalio je navijačima na strpljenju i shvatanju te se raduje zajedničkoj borbi za povratak Slobode u Premijer ligu BiH.

S druge strane, predstavnici Fukara naglasili su kako će se njihova podrška ekipi vratiti s punim intenzitetom te da će biti najglasniji i najvatreniji navijači u ostvarivanju ciljeva kluba.

Sloboda će novu sezonu Prve lige FBiH otvoriti domaćim susretom sa FK Rudar Kakanj.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kakanjci su jučer generalku odigrali protiv Stupčanice iz Olova i poraženi su 2:1.

Meč će vjerovatno biti odigran u subotu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1681500506
Nigdje mi necemo sa Husejnovicem i starim igracima
2 0
Inter_tz
Nema povratka u premier ligu zadugo nazalost al istinito
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti