8

Komentari (8)

SarajevoFC
Grad Tuzla bi morao vise uraditi za FK Sloboda. I grad i klub sa takvom tradicijom zasluzuju vise, u najmanju ruku borbu za Evropu svake godine. Cestitke i sve najbolje i Slobodi i Tuzlacima.
VelikiMislilac
Uzevsi u obzir da u TZ zivi oko 100 milja ljudi, da je TZ najmnogoljudniji kanton, da imaju samo jedan klub, makar do jucer, do osnivanja Cityja, cudi me da nikad, mozda jednom, dva puta, u malom broju, otkako je lige su dosli na gostovanje u Mostar, slaba grupa...makar sto se gostovanja tice. Shvatite ovo kao konstruktivnu kritiku pa kada nas puste s lanaca dokazite suprotno.
Gifron1
Slabo ti koji prevoznik i hoce voziti Fukare u Mostar nakon onog paljenja autobusa. Nije nikom u cilju da glavu izgubi
VelikiMislilac
1987. Zadnje kolo prvenstva. 4000 Red Army-a na Tusnju, borba za prvaka izmedju Veleza i Partizana. Sudija svira dva penala za Slobodu koja preokrece sa 0:1 na 2:1. Partizan osvaja titulu i nastaje makljaža. U historiji RA nikada nije dobila vise degeneka ko tada od milicije, ovdje su to nazvali tuzlanskim Hejselom. Naces da je RA uvijek u Tuzli, svako gostovanje makar 50 ljudi pa makar glavu izgubili :) pozz
user1596048881
Čestitke od Manijaka
dinass
Cestitke iz Zenice
realista1982
Jedina moja ljubavi!
K79
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.