Veliki interes za mjesto predsjednika Upravnog odbora

Sedmorica kandidata za preuzimanje FK Sloboda!

8

Komentari (8)

Dino_
Nažalost, ali sve miriše na namještanje! Traži se neko podoban za lešinare (razne menadžere, "stručne" saradnike i ostale pojedince i firme sa ličnim interesima), koji opsjedaju Slobodu već dugi niz godina. Zato AH u prvom mandatu nije ni valjao, jer mu je prioritet bio rezultat Slobode, a ne zadovoljavanje potreba gore navedenih, koji su sve učinili da ga se riješe i uspjeli su u tome. Kome i kada su još inkasanti došli zaplijeniti novac od ulaznica osim Slobodi za vrijeme AH? Tražio je 700.000 od grada, a on će isto toliko i Imamović nije dao više od 350.000 KM. Nakon njegovog odlaska tranša od grada je bila 1.000.000KM. Pametnom išaret dosta! Sada o kanfidatima treba da odlučuje Šećer, Nino i kompanija, koja da je znala donositi odluke ne bi dovela Slobodu u ovu situaciju! Po čemu su oni kompententni, jer su dokazali da ne znaju i priznali to podnoseći ostavke i prihvatajući krivicu??? "Kompententni" su jer su njih nekoliko kupili člansko mjesto u skupštini za po 24.000KM i izmjenili statut da oni mogu odlučivati ko još može kupiti to člansko mjesto u skupštini! Je li to Sloboda za siću privatizovana?
user1679304057
Unistili nam klub u svim segmentima Ispali u drugu ligu Dugovi ostali i vjerovatno veci kad dodju tuzbe Okupili amatere u klubu Rastjerali ljude koji im mogu pomoci OP nikada losije nije bio U lozama im sjede ljudi koji nemaju nista sa Slobodim i sportom I za mene mozda najveca uvreda za sve navijace to je zabrana komentiranja na oficijalnoj stranici kluba
Slana_carsija
Kad bi svi koji su se prijavili donijeli po 50 000 KM, uz gradske pare, Sloboda bi bila u vrhu tabele. Svi bi da uđu u krug trošenja 1 000 000 KM budžeta grada, a da ništa ne donesu. Šta bi im dao Pavić? Citroene na korištenje?
realista1982
Svi bi da upravljaju tuđim parama a samo bi jedan da ulaže...!
Lafac
Ja kao Željovac želim vam od sveg srca da se što prije vratite u Premijer ligu jer bez Slobode i Čelika to nije jaka liga..
user1657880043
Brzo idete zanjima tako da nemoras puno tugovat
LedeniTuzla
Useru idemo ti mi svi kod mame i sestre
DamirT
De se ti vrati u skolu. Nisi haman bio kad se pravopis ucio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.