Sedmorica kandidata za preuzimanje FK Sloboda!

Veliki interes za mjesto predsjednika Upravnog odbora

Sedmorica kandidata za preuzimanje FK Sloboda!

M. Šljivak

FK Sloboda saopštio je danas kako su na adresu kluba stigle još četiri prijave za novog predsjednika Upravnog odbora kluba. Nakon što su prijave poslali Azmir Husić i dvojica anonimna kandidata, tim s Tušnja je otkrio kako su stigle još četiri prijave za novog mandatara kluba.

FK Sloboda traži novog predsjednika Upravnog odbora. Klub je do 7. juna dao rok potencijalnim kandidatima za ovo mjesto da dostave plan i program rada i na adresu tuzlanskog kluba stiglo je sedam prijava.

Poznato je da je nekadašnji čelnik kluba Azmir Husić predao kandidaturu za predsjedničko mjesto, kao i dva anonimna kandidata, a danas su se pojavila još četiri imena.

Slobodu bi rado u svoje ruke preuzeli Ibrahim Ibrahimagić i Dejan Pavić, te još dvojica anonimnih kandidata, što je potvrdio i klub.

"Na našu adresu stigle su još četiri prijave za novog mandatara Upravnog odbora. U pitanju su gospodin Ibrahim Ibrahimagić, gospodin Dejan Pavić i 2 prijave sa šireg područja Tuzlanskog kantona, gdje smo zamoljeni da do konsultacija ne otkrivamo imena.

"Do kraja sedmice će se obaviti razgovor sa svim kandidatima nakon čega će se donijeti konačna odluka."

Oglasi

"Želimo ovim putem upoznati javnost da će odluka biti donesena u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo svim kandidatima na želji da rade i pomognu FK Sloboda", saopšteno je iz redova tuzlanskog kluba.

Najveći podršku za sada ima nekadašnji predsjednik kluba Azmir Husić. On je dobio podršku navijača tuzlanskog tima i već je predstavio jasan plan rada za naredne godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima čelnici FK Sloboda obavit će pregovore sa svim kandidatima za poziciju predsjednika Upravnog odbora i zatim će saopštiti konačnu odluku.

Podsjetimo, tuzlanski tim je prošle sezone ispao iz Premijer lige Bosne i Hercegovine i ponovo će morati preko Prve lige Federacije graditi bolju budućnost kluba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafac
Ja kao Željovac želim vam od sveg srca da se što prije vratite u Premijer ligu jer bez Slobode i Čelika to nije jaka liga..
5 1
realista1982
Svi bi da upravljaju tuđim parama a samo bi jedan da ulaže...!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi