Žižović spasio ekipu prošle sezone, Sloboda zatim držala vrh, a sada odlazi?

Na Tušnju ponovo nemirni valovi: Sedmo mjesto, realnost ili neuspjeh?

13

Komentari (13)

Shojich07
Nije problem 7. mjesto, sa ovakvim igračima je to možda i realno. Jedini razlog zašto će, najvjerovatnije, Žižović otići je katastrofalna igra. Ako ekipa po utakmici uputi jedan ili dva šuta ka protivničkom golu, ne može biti razlog lošeg kvaliteta nego i do struke je. Kako pobijediti ako nisi stvorio priliku za 90 minuta?
K79
mjesto na tabeli je realno al za tu poziciju slobodi ne treba trener poput zizovica koji je ujedno i najviše i košta Spahić bi bio sigurno isto plasiran kao i on a kosto bi dosta manje, treba biti realan para nema neće ih ni biti postavi domaćeg trenera i svoje igrače pa federalna federalna ali barem možeš izbaciti dva tri svoja igrača pa ih prodati a ovako samo se dugovi nabijaju a dok je ovakav teren i stadion teško da ima napredka
Dragan_B
Srećom otjeraše Azmira .. sada se mogu mirno vratiti ondje gdje su bili kada ih je on preuzeo ..
user1643230038
Samo se pokupio i otisao.. bila mu bitnija politka od sporta i dan danas je tako..
Dragan_B
@user1643230038 da da iz čista mira ostavio sve što je uradio za Slobodu doveo Ćiru vratio ih u PL, vicešampioni lige i kupa.. poželio se čovjek 3.-će lige sa Slogom i pakla Prve Federalne tek onako jednog jutra ..
Dragan_B
@user1643230038 i to što navija od malena za Slobodu, kad je cijelo selo navijalo za Partizan ili Zvezdu.. sve to mu je iz čista mira postalo nebitno.. a ko se ne bavi politikom danas naje_bo je.. to što se bavi i politikom je možda zato što čovjek pokušava da ne naje_be.. i da možda tim bavljenjem politikom popravi i pokrene neke stvari na bolje, stvari koje ne možeš popraviti ako nisi unutar u politici..
user1643230038
A ko ga je otjerao ? Ko ? Ukucaj na youtube:5 do 12 za Slobodu, to je bio skup podrske Azmiru nakon sto rekao da napusta Slobodu..
user1643230038
Prica je o tome ko ga je otjerao.. i koji su njegovi prioriteti bili. Kazu otjerali Azmira, ko ga je otjero ?
Ljacmu1
Loši su ali i takvi ispred Veleža
user1604155860
Jedino Tuzla Siti i Zrinjski imaju redovna primanja ostslo je sve jad i bijeda,mozda i Sarajevo spada u ovu grupu dolaskom Mirvica.
hakim_ziyech22
Kolko znam ni Široki nije nikad imao problema sa finansijama.
Brazuka
Realnost. Klub je na niskim granama. Pogledajte teren. Pogledajte predsjednika najveća titula sin od tog i tog. Pa igrači po kafama pricaju o velikim dugovanjima, svima je preko glave. Bojim se sudbine Čelika.
barimbica
Plate ne kasne par mjeseci, vec se isplacuje svaki mjesec samo ne na iste datume.To je Secerbegovic ponovio u nekoliko intervjua. Ostatak clanka na mjesu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.