Nemanja Dragutinović novi fudbaler Slobode
FOTO: FK Sloboda/facebook

Tuzlanski klub potvrdio

Nemanja Dragutinović novi fudbaler Slobode · Zvanično

H. Zilić

Mladi fudbaler Nemanja Dragutinović danas je i zvanično potpisao ugovor sa FK Sloboda.

Kao što je naš portal pisao jučer Dragutinović se pojavio na treningu tima sa Tušnja, a danas je saradnja ozvaničena, potvrdili su iz FK Sloboda.

"Dvadesetdvogodišnji Nemanja Dragutinović je novi fudbaler Fudbalskog kluba „Sloboda“. Sa Dragutinovićem je potpisan ugovor u trajanju od 18 mjeseci, odnosno do kraja takmičarske 2022./2023. sezone.

"Sretan sam zbog dolaska u Tuzlu i klub kao što je Fudbalski klub „Sloboda“. Pripala mi je čast što je stručni štab na čelu sa šefom Žižovićem izabrao mene. Velika je odgovornost braniti boje Slobode i ja ću se truditi da opravdam ukazano povjerenje kroz svaki trening i utakmicu. Želim da ostvarimo klupske ciljeve i vjerujem da ćemo to uspjeti sa armijom navijača koju ovaj klub ima iza sebe“, kazao je Dragutinović koji u Slobodu dolazi iz FK Radnički 1923 iz Kragujevca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nemanja Dragutinović je rođen 9. aprila 1999. godine u Zvorniku. Pokriva pozicije krilnog i centralnog napadača. Tokom svoje karijere je nastupao za Drinu iz Zvornika, Mladost DK, Novi Pazar i već pomenuti Radnički 1923 iz Kragujevca. U prošloj polusezoni srbijanske Super lige je nastupio u 13 utakmica. Upisao je jednu asistenciju. Jedan nastup je upisao u Kupu Srbije", stoji u saopštenju FK Sloboda, gdje je navedena i izjava mladog Dragutinovića nakon potpisa ugovora.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fukaraslana
Sta nam rade sa kluba ovi sad sto vode klub pa vamo pricaju o Stilicu , Obradovicu , Mahmicu ....... a vamo dovode igrace koji su za 1 fed ligu Pa se pitaju sto dodje samo 1000 navijaca na utakmicu
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije