6

Komentari (6)

realista1982
Kao navijač Slobode,nadam se da će pobijediti razum i pamet kod uprave Slobode i da ćemo igrati ovu ligu par godina do konsolidacije i onda( kao i Velež) ganjati neku puno zdraviju priču i Europu ❤️?
user1711032161
100% tako drug i sto prije to shvate grad Tz i oni koji vodeklub bice bolje za Slobodu da idje bez dugova
kurjak
Kako je sve u ovoj državi otišlo u qurac, trebali bi na Tušnju organizovati koridu a u Olovu nek se igra premijer liga.
user1711032161
Drug da nismo duzni toliko ( oko 5 mil sto se zna ) bilo bi zalosno da neudjemo ali zar nam nije bolje klub dovesti u jedno zdravo finansijsko stanje i onda uci u premijer ligu . Ovako se vracamo sa dugom i praznom kaspm ( mora se dovesti desetak igraca da bi ostao ) i svi znamo 90% da ce mo sljedece godine opet ispasti nazalos
kurjak
@user1711032161 Slažem se sa tobom što se tiče finansijskih tokova, ali ima nešto drugo u ovoj državi što je izgubilo svaki smisao. Treba imati neke standarde u svemu, ne znam da li si pratio juče utakmicu u G.Rahiću, pa ****te kao da si došao na ratište.Svaki dodir s loptom Slobodinih igrača slijedio je faul tako žestok da je svaki bio na ivici žutog kartona.Svaka odluka sudije hoće da ga pojedu sa tribina,strašno.
user1711032161
Bio sam na utakmici 100% je tako . Moramo stati prvo na zdrave noge sto se kaze jer vjeruj mi sljedece godine kad ospadnemo ( daj Boze da ne ispadnemo ali to je 90% da se vracamo u fed ligu ) dug ce biti veci za 2/3 miliona . Pvo sad sto pricaju sve su place isplace to je ok ali sa ovim placama nemozes u premijer ligu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.