Sutra će se prijaviti, te vjeruje da može na staru poziciju

Veliki korak se sprema sutra: Senad Mujkanović se vraća na čelo FK Sloboda?

7

Komentari (7)

user1676370670
**** majko i tamo u slobodi **** lud zbinjenog
Sloboda nikako da se konsoliduje, moraju uzeti za primjer Velež i krenuti tim putem. Ima dovoljno bivših asova i simpatizera koji mogu pomoći ali nešto uvijek koči ? Možda izmjeniti statut kluba i krenuti detaljno s tim da predsjedniku buducem daje više prostora i najmanje 4 godine da napravi Evropsku Slobodu uz pomoć i kantona i grada.
user1582313170
Samo kreteni i idioti mogu podrzavati ovog Mujkanovića.Čovjek je za 6 mjeseci napravio duga 200000 KM i plus nije donijeo mi jednu jedinu marku u klub.Gleda kako će sa svojim sinom Semirom uzeti sve sto može i onda zdravo.
HamzaVojvoda
Ovaj covek ce sahraniti slobodu oterat to u 3pm otkad je on tu sloboda tone i sad hoce nazad da je sahrani strucnjak nula mudo
redbull
Otjerali ga, da bi nakon mjesec dana opet ga izabrali. Gdje logika prestaje, tu dolazi sloboda.
FahrudinKonjHodzic
jad i bijeda jad otiso iz bijede pase jako ponova vraca u bijedu
LedeniTuzla
Samo neka vec jednom bude korak naprijed
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.