Veliki korak se sprema sutra: Senad Mujkanović se vraća na čelo FK Sloboda?

Sutra će se prijaviti, te vjeruje da može na staru poziciju

Veliki korak se sprema sutra: Senad Mujkanović se vraća na čelo FK Sloboda?

Samir Mlaćo

FK Sloboda je još uvijek bez predsjednika, a mogla bi se desiti pomalo nevjerovatna situacija.

Naime, Senad Mujkanović je u zimskoj pauzi napustio klub, a sada bi se mogao vratiti.

Mujkanović se želi prijaviti nakon što je klub nedavno objavio da se sva zainteresirana lica mogu javiti i da će zadnju riječ dati Skupština kluba.

Rok za prijavu je još sutra i prema nezvaničnim informacijama Mujkanović će upravo to i učiniti.

Nije poznato ni da li će imati "rivala" i šta će od svega biti, a biće zanimljivo vidjeti i reakciju navijača.

Mujkanović se nedavno fotografisao sa Azmirom Husićem, prvim čovjek FK Tuzla City, pa se špekulisalo da će ovaj dvojac zajedno u Slobodu ili možda FK Tuzla City.

Oglasi

Šta su iz FK Sloboda naveli u pozivu?

"Na osnovu člana 33. stav 5. Statuta Fudbalskog Kluba “Sloboda“ Tuzla, Fudbalski Klub „Sloboda“ Tuzla, dana 14.12.2023. objavljuje: Javni poziv za izbor i imenovanje predsjednika i članova Upravnog odbora Fudbalskog Kluba „Sloboda“ Tuzla.

Pozivaju se zainteresirana lica da podnesu prijave za predsjednika Upravnog odbora Fudbalskog Kluba „Sloboda“ Tuzla. Prijava kandidata za predsjednika Upravnog odbora, koja se sačinjava u slobodnoj formi, obavezno sadrži:

Lične podatake kandidata za predsjednika Upravnog odbora (ime i prezime, adresa stanovanja, kontakt telefon i e-mail adresa),

ldentične lične podatke kao iz prethodne tačke za svakog pojedinog kandidata koji se predlaže za člana Upravnog odbora (Napomena: U skladu sa članom 33. stav 1. Statuta Fudbalskog Kluba „Sloboda“ Tuzla, Upravni odbor Kluba se sastoji od 5 (pet), 7 (sedam) ili 9 (devet) članova), u koji broj je uključen i predsjednik Upravnog Odbora);", naveli su između ostalog iz FK Sloboda sredinom protekle sedmice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, FK Sloboda je jesenji prvak Prve lige FBiH i vjerovatno će voditi bitku sa NK Stupčanica Olovo. Uskoro će Zlatan Nalić obaviti prozivku, jer Tuzlake očekuje i meč osmine finala Kupa protiv FK Sarajevo na Tušnju.

Tuzlaci su prethodno u ovom takmičenju izbacili sarajevski Željezničar, također na Tušnju.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
Otjerali ga, da bi nakon mjesec dana opet ga izabrali. Gdje logika prestaje, tu dolazi sloboda.
1 0
user1676370670
**** majko i tamo u slobodi **** lud zbinjenog
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi