Igrači Slobode otputovali na pripreme na Kupres

Očekuje se da potpišu ugovore

Igrači Slobode otputovali na pripreme na Kupres

E. Čaušević, foto: E. Dindić

Tuzlanska Sloboda danas će put Kupresa gdje će nastaviti pripreme za novu sezonu.

Sloboda se već nekoliko sedmica priprema u Tuzli za početak nove sezone Premijer lige, a klub je itekako aktivan kada su u pitanju dolasci novih igrača.

Igrački kadar će biti u potpunosti drugačiji nego u prošloj sezoni, a Slobodu je već pojačalo nekoliko iskusnih fudbalera. Ipak, čelnici kluba se neće zaustaviti na tome i već pregovaraju s nekoliko drugih igrača.

Kako saznajemo na Kupresu bi se Slobodi mogao priključiti i napadač Senad Jarović koji bi ako dođe do transfera pojačao konkurenciju u napadu Sloboda, a kao pojačanje spominje se i Jurica Grgec.

Jarović je u protekloj sezoni nastupao za rumunski Petrolul za koji je upisao 16 nastupa i postigao je četiri gola.

Ovaj 24-godišnji napadač ponikao je u njemačkom Unterrathu, a još je igrao za Fortunu Dusseldorf, Domžale, Dob, Spartak iz Trnave, Sonderjyske, Zlate moravce, Orion Tip Sered i Radomlje.

Što se tiče Grgeca on je protekle dvije sezone igrao u dresu Varaždina. Igra na poziciji zadnjeg veznog, ali može pokriti i mjesto štopera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U protekloj sezoni u dresu Varaždina odigrao je 12 utakmica u svim takmičenjima, te je zabio jedan pogodak i upisao je jednu asistenciju.

Također, treba istaći da je u Tuzlu doputovao i novi napadač Slobode, Nikola Komazec, koji je prije nekoliko dana potpisao ugovor, te je otputovao s ekipom na pripreme.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Sta je sada novinari? Jucer tekst Sloboda propada zatvara se duzni vamo tamo, danas Sloboda dovodi igrace iz HNLa isto ko Sarajevo i svaki drugi klub koji je „dobrostojeci“. Gdje prestaje logika pocinju nasi nepismeni novinari.
9 6
PRESEDAN
Ma nema tu sreće,daš ovim novim na ruke tri plate unaprijed,dok ostali čekaju 5-6 mjeseci platu,belaj u svlačionici zagarantovan
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti