Milenko Bošnjaković preuzima FK Sloboda?

Bivši trener Tuzla Cityja

Milenko Bošnjaković preuzima FK Sloboda?

M. Šljivak

FK Sloboda mogao bi jako brzo dobiti novog trenera.

Iako je tek nedavno na mjesto šefa stručnog štaba postavljen Marijan Bloudek, dolazak novih ljudi u klub vjerovatno znači i angažovanje novog trenera.

Najbliži klupi tuzlanskog tima je doskorašnji trener FK Tuzla City Milenko Bošnjaković.

On je za SportSport.ba potvrdio da kontakti sa Slobodom postoje.

"Kontakti su uspostavljeni, pa ćemo vidjeti sutra šta će se desiti. Ostavljeno mi je prostora da razmislim, da vidimo šta i kako", kratko je rekao Bošnjaković.

Ovaj 51-godišnji stručnjak je na početku prošle sezone kratko imao ulogu trenera u Slobodi. Ipak, otišao je nakon samo dvije utakmice zbog neslaganja sa čelnicima tima, a zatim je vodio Drinu i Zvijezdu 09.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovu sezonu je počeo na klupi Tuzle Cityja, gdje je bilježio zaista odlične rezultate i ovaj tim je trenutno na samom vrhu Premijer lige.

Iako su rezultati pod njegovim vodstvom bili odlični iznenada je napustio klubu mlađeg tuzlanskog premijerligaša, a takav potez je pravdao privatnim razlozima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miky007
Zar nisi ti majstore otisao iz Tuzla City neki dan zbog privatnih problema? Kad ih prije rijesi?
16 1
Chwilla
Ma Milenko dobio nogu, samo nisu zeljeli da ga diskriminiraju, pa rekli lafo privatni problemi! Husic klasicni kompleksas, pati za nekim velikim imenima da ih dovede!
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi