Sloboda dobija novi travnjak za trening
Foto: FK Sloboda

Klub objavio detalje

Sloboda dobija novi travnjak za trening

Eldar Ganibegović

Radno je u Tuzli, tačnije u redovima FK Sloboda.

"Fudbalski klub "Sloboda" u saradnji sa Fakultetom za tjelesni odgoj i sport Univerziteta u Tuzli je krenuo u sanaciju travnjaka unutar kampusa koje će biti trening kamp za potrebe FK Sloboda.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo dekanu Vlatku Šeparoviću, kao i predmetnom profesoru Tariku Huremoviću, koji su izašli u susret Fudbalskom klubu "Sloboda" i nesebično pomogli da jedan ovakav projekat zaživi.

Također, želimo da uputimo i zahvalu JU Gradski stadion "Tušanj" i JP Komunalac Tuzla koji su obezbjedili neophodne ljudske i tehničke resurse da bi travnjak postao uslovan za trenažni proces.

Na kraju, najveća zahvala ide svim uposlenicima, trenerima, igračima svih uzrasta koji su se nesebično odazvali na radnu akciju uređenja kompleksa i stvaranje neophodnih uslova za kvalitetan trenažni proces.

Ovom prilikom pozivamo sve simpatizere da prisustvuju treninzima selekcija FK Sloboda i tako daju neophodnu podršku pred predstojeće ligaške izazove", objavljeno je na sajtu tuzlanskog kluba.

Što se Slobode ove sezone tiče, oni su do sada odigrali samo jednu utakmicu u tri kola, jer su Zrinjski i Velež odgađali nastupe protiv njih u prvom, odnosno trećem kolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ni u tom jednom meču se nisu baš proslavili jer su poraženi s 2:0 na gostovanju kod Širokog Brijega u drugom kolu.

U četvrtom kolu ih čeka gradski derbi u Banovićima protiv Tuzla Cityja, a prije toga će sutra odigrati prijateljsku utakmicu protiv Budućnosti. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti