Odgođen meč Sloboda - Velež koji se trebao igrati narednog vikenda

Zbog nastupa Rođenih u Evropi

Odgođen meč Sloboda - Velež koji se trebao igrati narednog vikenda

Endin Čaušević

Fudbaleri Slobode i Veleža trebali su igrati narednog vikenda meč trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sloboda je idućeg vikenda trebala da ugosti Rođene, ali je već sada jasno da će ovaj meč biti odgođen i naknadno će se odrediti novi termin utakmice.

Utakmica Slobode i Veleža odgođena je zbog nastupa mostarskog kluba u Evropi jer Rođene već u četvrtak očekuje meč na Malti protiv Hamruna.

Zbog zgusnutog rasporeda i dalekog puta odlučeno je da je najbolje da se utakmica između Slobode i Veleža odgodi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Hamrun Spartansa i Veleža će se igrati na Victor Tedesco stadionu u četvrtak s početkom u 20 sati.

U prvom meču koji se igrao prije nekoliko dana na Grbavici Rođeni su poraženi sa 1:0. Podsjećamo, u slučaju da Velež dođe do preokreta i prođe dalje u trećem pretkolu Konferencijske lige igrat će protiv boljeg iz dvomeča Levski - PAOK (2:0).

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1655831611
Seru i oni i Tuzla oboje će u četvrtak ispasti a Zrinjski nastavlja europski put pa ne odgađa tu je razlika između ove tri ekipe.Zrinjski opet šampion!
1 4
Ljacmu1
Ionako će ispast u četvrtak
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi