8

Komentari (8)

Ado_GTI
Živi u Tuzli toliko godina iz Srebrenice sam. Ali Tuzlaci ne vole nad izbjeglice nikako isto kao da smo mi krivi što je rat bio.
salt_city
Ne volimo kabadahije, znas vrlo dobro na koga se tu misli, a svi se mi dijelimo na dobre i loše ljude, i to je to..
Krivaja Zavidovići
Gdje se to igra? Je li to kod Modračkog jezera?
Pa zasto u rs kao dio BH tamo nisu zastave na pola jarbola ili koplja, kako vidim rs je drzava u drzavi, rs se ne ponasa kao entitet, nego kao drzava, nadam se da ce barem Bosnjaci koji zive u rs obeljeziti dan zalosti.
FighterIXI
U utorak je Petrovdan tako da ne može se igrati kada je crveno slovo u kalendaru. Jel tako Dobojlije?
zgembo.popuslic
Kako nekom uopste moze pasti na pamet da nesto organizuje za ovaj dan. Pa cim spomenes 11. juli u bilo kom kontekstu meni je to odma asocijacija na Srebrenicu i obiljezavanje genocida. Znaci da mi neko kaze haj za 5 godina da se nadjemo i proveselimo 11. jula ja bi ti odmah reko da ne moze jer je taj dan obiljezavanje genocida u Srebrenici
Slana_carsija
Ko vodi Slobodu, nije ni čudo. Neki dan dođe srpski patrijarh u Tuzlu, prije toga Stanivukovic, a vlasti Tuzle niti jednog ne odvedoše na Kapiju, ili barem na cevape, na Trg žrtava Srebrenice. Sve u ime pomirenja. Nigdje žrtva nije ubijena više puta nego bošnjačka u Bosni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.