Kenan Delić neće ostati u Slobodi, naredne sezone ponovo u Prvoj ligi FBiH?

Na meti Stupčanice

Kenan Delić neće ostati u Slobodi, naredne sezone ponovo u Prvoj ligi FBiH?

Endin Čaušević

Fudbaleri Slobode počeli su jučer pripreme za novu sezonu, a čini se da u dresu tuzlanskog kluba nećemo gledati Kenana Delića koji bi karijeru mogao nastaviti u Stupčanici.

Sloboda je uspjela da se vrati u WWin ligu naše zemlje jer je osvojila prvo mjestu u Prvoj ligi FBiH, a Tuzlaci su jučer počeli pripreme za nove izazove.

Zlatan Nalić je održao prozivku i prvi trening na Tušnju, te sigurno je da će do početka sezone biti određenih promjena u igračkom kadru Slobode.

Kako stvari stoje u dresu tuzlanskog kluba neće nastupati više Kenan Delić koji je prethodne dvije sezone proveo na Tušnju.

Delić je imao ugovor do kraja prošlog mjeseca i čini se da će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

Kako govore nezvanične informacije Delić bi i naredne sezone mogao nastupati u Prvoj ligi FBiH i to u dresu Stupčanice.

Delić se nalazi na meti Stupčanice i navodno su kontakti već uspostavljeni, te bi sve trebalo biti riješeno u narednim danima ukoliko ne dođe do nekog preokreta.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Inače, Delić je u Slobodu stigao na ljeto 2022. godine iz tešanjskog TOŠK-a, a još je u karijeri igrao za Radnik iz Bijeljine i Dugopolje.

U dresu Slobode u prethodne dvije sezone upisao je 63 nastupa dao je 11 golova i upisao isto toliko asistencija.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi