Nihad Šero novo pojačanje FK Sloboda?

Uskoro se sve završava

Nihad Šero novo pojačanje FK Sloboda? · Saznajemo

Esmer Oštraković

FK Sloboda je krenuo s pripremama za sljedeću sezonu, a kako nezvanično saznaje SportSport, Nihad Šero će biti novo pojačanje tuzlanskog kluba.

Jučer je FK Sloboda započeo s pripremama za sljedeću sezonu. Trener Zlatan Nalić izvršio je prozivku, a na spisku su se našli sljedeći igrači:

Azir Muminović, Muhamed Smajić, Harun Hadžibeganović, Faris Jašarević, Aleksandar Ignjatović, Hamza Redžić, Danis Bratovčić, Eldin Hasanbegović, Haris Hasanović, Alen Kurtalić, Adis Hadžanović, Ajdin Beganović, Dino Kalesić, Ajdin Mujić, Jakub Vilakić, Kenan Dervišagić, Obren Cvijanović, Said Husejnović, Nikola Komazec, Ensar Mešić, Kenan Delić, Marat Žlibanović, Kwon Hyuk, Mihajlo Jovašević, Anes Imoćanin, Gabriel Eskinja, Talha Tabaković, Kemal Osmanković, Hamza Bijelić, Ognjen Cvjetković, Hamza Redžić.

Iako su na spisku, na treningu nisu bili Kemal Osmanković i Obren Cvijanović koji će se naknadno priključiti.

U izjavama koje su jučer dali trener Zlatan Nalić i sportski direktor Zajko Zeba, naglasili su kako očekuju adekvatna pojačanja.

Oglasi

SportSport je došao do nezvaničnih informacija koje govore kako će jedno od novih pojačanja Slobode biti 25-godišnji ofanzivac, Nihad Šero.

Dobro je to poznato ime s bh. terena. Karijeru je počeo u visočkoj Bosni, igrao za Travnik, albanski Bylis, Simm-Bau, Jedinstvo, Goražde, a posljednje dvije sezone proveo je u GOŠK-u iz Gabele.

Nihad Šero
Nihad Šero NK GOŠK NK GOŠK Pozicija: FW

Statistika

25 nastupa
17 kao starter
11 žutih kartona
0 crvenih kartona
2 asistencija
2 golova

Ovaj dečko je u karijeri na 25 nastupa u elitnom rangu bh. fudbala postigao dva gola, dok je 33 pogotka postigao na 104 utakmice u Prvoj ligi FBiH.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Kako smo uspjeli saznati, sve bi trebalo biti gotovo sutra kada bi Šero trebao staviti potpis na ugovor i pridružiti se pripremama Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Prgav do bola, pravi ******
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije