Obren Cvijanović nakon skoro osam mjeseci pronašao klub i to u Prvoj ligi FBiH?

Sve dogovorio sa tuzlanskom Slobodom

Obren Cvijanović nakon skoro osam mjeseci pronašao klub i to u Prvoj ligi FBiH? · Saznajemo

E. Čaušević

Obren Cvijanović je bez kluba otkako je prošlog ljeta napustio banjalučki Borac, ali čini se da bi iskusni napadač karijeru mogao nastaviti u dresu tuzlanske Slobode.

Cvijanovića pamtimo po veoma dobrim igrama koje je pružao u mostarskom Veležu za koji je igrao skoro četiri godine, ali je potom početkom 2022. godine prešao u Borac.

Ovaj 29-godišnjak u Borcu se zadržao do prošlog ljeta kada je po isteku saradnje napustio klub, te je od tada bio bez angažmana.

Međutim, čini se da će nakon skoro osam mjeseci Cvijanović konačno pronaći novi angažman i karijeru nastaviti u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Kako neslužbeno saznajemo Cvijanović je postigao dogovor s tuzlanskom Slobodom i očekuje se da večeras doputuje u Tuzlu kada bi trebao potpisati ugovor.

Oglasi

Iako je bez kluba bio više od pola godine sigurno je da će Cvijanović biti pojačanje za ekipu Zlatana Nalića u borbi za povratak u najviši rang bh. fudbala.

Inače, Cvijanović je ponikao u Borcu, ali je još kao omladinac prešao u Krupu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nakon Krupe nosio je dres Zvijezde iz Gradačca, a potom je na ljeto 2018. godine stigao u Velež gdje je zaista pružao veoma dobre partije.

To mu je donijelo i poziv u reprezentaciju BiH za koju je odigrao jedan susret i to 27. marta 2021. godine u prijateljskoj utakmici protiv Kostarike na Bilinom polju u Zenici.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hajmo Bukvica i Jusica i prosjek najaci u Evropi , preko 37 godina
0 0
DOKTOR_GAZ_
Majstore zavrsi KAKAV ZANAT, moras od necega ZIVJETI..kakav tvoj fudbal u TIM GODINAMA..jos ces klupu grijati MLADOM KOMAZECU..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi