Zlatan Nalić dogovorio dva velika pojačanja?

Sloboda želi u Premijer ligu BiH

Zlatan Nalić dogovorio dva velika pojačanja? · Saznajemo

E. Oštraković

Fudbaleri Slobode su prije nekoliko dana odigrali jako dobru utakmicu u okviru Kupa Bosne i Hercegovine protiv Sarajeva. Na kraju su Tuzlaci eliminisani nakon jedanaesteraca.

Uprkos dobro odigranoj utakmici trener Slobode Zlatan Nalić još uvijek traga za pojačanjima kako bi njegova ekipa što lakše izborila plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Kako stoje stvari Nalić je uspio da dogovori dolazak dva velika pojačanja za Slobodu, od kojih će publika u Tuzli sasvim sigurno imati velika očekivanja u drugoj polusezoni.

Kako saznaje SportSport u Slobodu bi se tako trebali vratiti Adam Vošnjak i Nikola Komazec. Igrači su to koji su imali priliku da igraju pred publikom na Tušnju i koji su bili ljubimci popularnih Fukara.

Vošnjak je svoju karijeru počeo u Rudaru iz Velenja, a nakon toga potpisao je za Koper.

Oglasi

Iz Kopera je išao na posudbe u Rudar Velenje, Dekani i tuzlansku Slobodu, a od početka ove sezone je bez kluba.

Kako stoje stvari on će se vratiti u Tuzlu i sigurno je da će navijači Slobode imati velika očekivanja od njega.

Kada je riječ o Nikoli Komazecu, zaista je nepotrebno trošiti riječi o kakvom igraču se radi.

Komezc je imao priliku da nosi dres velikog broja klubova, a u našoj zemlji je igrao i za FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trenutno je fudbaler Rudara iz Prijedora, ali kako stoje stvari epizoda u tom klubu je završena i slijedi njegov povratak u ekipua Slobode.

Osim ova dva fudbalera Tuzlaci su u potrazi i za golmanom koji bi bio konkurencija Muminoviću u drugoj polusezoni nakon što je klub napustio Dalipagić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Komazec je da grije klupu i u zadnjih 15minuta da uđe i nešta pokuša, jer je Slobodi potrebna snaga, mladost i brzina tako da je Komazec polupojačanje , dok Vošnjak je dobar igrač i on može puno doprinjeti u svakom segmentu igre.
1 0
user1582313170
Malo ste pogriješili u objavi nije trener dogovorio i doveo pojačanja nego uprava
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi