5

Komentari (5)

rabodimis
Kako ove Tuzlake vise nije stid, koliko milionera imaju a niko od njih marke ne da za Slobodu.. I ako neko slucajno sta ulozi odmah se sjate svi ostali da ga uniste, popljuju.. Nemoj slucajno da bude Sloboda medju top klubovima u drzavi, kao sto to zasluzuje.. ljepse se oni osjecaju kad glume nake humaniste i fol nesto spasavaju.. Da se bar malo ugledaju na Posusje, Tesanj, Olovo, Grude.. sila bi bili, realno.. Strasnih sportista smo imali iz TK, medju najjacim ekonomijama su u BiH-a.. A marka im ko planeta.. crnjak pravi..
Ado_GTI
Problem je taj što hoće da se oni pitaju u upravi, a da neko drugi ulaze novac. Pa ko će to dozvoliti.
rabodimis
@Ado_GTI Sramota brate.. Toliko godina maltretiranja, ispadanja iz PL, da se ne moze nac neko rjesenje/grupica ljudi koji ce stat iza svog kluba, ulozit u buducnost svoje djece.. A mogu vrlo lako, onaj Senad "Bingo" je i milijarder mescini, jel on ikog u zivotu pogurao, podrzao neku pricu za Tuzlu ? Nije moguce da jedno Olovo/Posusje/Tesanj kao grad mogu vise i bolje od Tuzle..
Belajsuz1989
Meni to nikad nece biti jasno,imaju para a podapinju se.
rabodimis
@Belajsuz1989 Stisli se ko da ce u grob sa sobom ponijet sve pare.. Upamtice ih neko po tom koliko su para imali a ne sta su uradili za zivota.. Tako lagano mogu napravit predobre sportske price i u fudbalu, i u svim ostalim sportovima al nigdje nikakve podrske.. Hajd sto ne daju marke, moze covjek razumjet skrtost.. al sto su nezgodni ako se neko usudi da nesto ulozi, to je cudo jedno.. Boze ti sacuvaj...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.