19

Komentari (19)

Slobtz77
Ma neće ba on iz interesa on to onako što voli dobričina Dobio tender 8 miliona za rudnike i malo Soda i tako to.Jel stvarno mi Tuzlaci nemamo nekog boljeg da vodi ovaj klub.Strašno njega nikad ne bih poželio u Slobodi sve što je prvi put uložio sve je vratio i duplo.
user1582313666
Samo posteno,plata 500 km ostalo ispod stola,postenjacina iz podrinja.
DamirT
A eto ostali poslodavci u drzavi svi posteni... 90% drzave tako placa
user1582313666
Ok samo ne glume pred kamerama postenje kao ovaj,juce je dao izjavu o sudjenju,kako se treba popraviti i da je to sramota itd,eto bas da vidimo kako ce se slobodi suditi sad ovu sezonu,da ne spominjem kako je stimao prije sa TC i Slobodom,da udje u prvu ligu,toliko o obrazu i postenju doticnog.
user1647171923
Šta je tu loše?
user1582313666
Ma ja isto se tako radi i u svim evropskim zemljama ?
HarisADP
Logicno. 550 je minimum. Jel treba da placa poreze ovoj usranoj ****n drzavi. Temelj joj jbm! Jel to treba mater ti glupu
HarisADP
Jel to bosna europska zemlja degenerice glupi? U jbn bosni je 280e minimalna plata, evo ti CG 450€, Srbija 340, hrvatska 500 i jos nesto. Svi bolji od usrane Bosne. Inace u eurpi je 1000e minimalna plata. Samo nek usrana bosna digne granicu bar ko CG i odlicno. Ne moze, smece od zemlje. Cuj bosnu majmun poredi sa europskim zemljama ona ne može da se poredi sa zemljama iz bivse juge
user1582313666
Koji si ti debil,cuj jel treba porez da placa,i onda kaze poredim bosnu sa evropskim zemljama gdje svi placaju porez hahaha,a javno lajka da se ne placa porez ? kakav tupson mati mila,zbog ovakvih kriminalaca kao sto je Husic i jesmo zadnja rupa na sviralu debilu,do juce namjestao utakmice,a neki dan prica o postenju i kako se treba popraviti sudjenje haha, de ba gdje ces porez placat sta ti je ? al ako moze kako da se poprave plate i penzije molit cu ??
user1582313666
Zali boze ti tog tako lijepog imena,inace si pogan veliki dok tako psujes zemlju u kojoj si rodjen,zbog takvih patriota i jesmo tu gdje jesmo,neotesani majmune,dosao eto covjek iz amerike sto voli neku slobodu ma hajte molim vas,i odma u stranku i nogometni savez uskocio,zna gdje se mogu krasti pare postenjacina,
senad035
Sad idemu u sklapanje tima, povratak u premier l, i onda evropska takmicenja abd
@dn@n
Da i napad na ligu prvaka abd
kurjak
@dn@n Ritmu ti tuki.
Drakula
Hahahahahahahahahahahah haj povratak ali napad na ligu prvaka kako me nasmija
senad035
Ko spominje ligu prvaka
user1647171923
Nešto ti smiješno pitari
user1676648256
Pošteni Azmir Husic
user1679304057
Sve je dobro ali ovu dvojicu karics i crnogorca zadrzati u Slobodi to mi nine jasno pa ru su dva grobara Slobode
Slobtz77
Karić I Crnogorac su Slobodina djeca i da su njima dali ovlasti koliko ovom seljaku se daje ne bih se nikad borili za opstanak u ligi to treba da shvate tzv.Fukare.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.