Azmir Husić učinio i posljednji korak ka preuzimanju FK Sloboda

Predložio je imena za novi Upravni odbor

Azmir Husić učinio i posljednji korak ka preuzimanju FK Sloboda · Saznajemo

Midhat Šljivak

Azmir Husić uskoro će i zvanično preuzeti FK Sloboda Tuzla. Poznati biznismen je na zahtjev rukovodstva kluba dostavio imena za novi Upravni odbor. SportSport.ba vam donosi listu imena koja je predložio Husić.

FK Sloboda uskoro će dobiti novi Upravni odbor. Na njegovom čelu bit će poznati biznismen i fudbalski radnik Azmir Husić. On je ispunio i posljednji zadatak koji je postavljen ispred njega i dostavio je listu imena za novi Upravni odbor.

Pored Husića koji će imati ulogu predsjednika Upravnog odbora FK Sloboda, novi Upravni odbor, kako saznaje SportSport.ba, činit će Adnan Omerović, Muhamed Suljagić, Jasmin Jusić, Emir Bečić, Elvir Abdulahović i Sabahudin Vugdalić.

Svi članovi Upravnog odbora automatski će biti i članovi Skupštine kluba u koju su predloženi još i dugogodišnji članovi tuzlanskog tima Denis Karić i Gradimir Crnogorac.

Sjednica Skupštine tuzlanskog velikana bit će održana do 4. jula kada će Husić i zvanično preuzeti vođenje crveno-crnih s Tušnja.

Oglasi

Očekuje se da će novo rukovodstvo odmah krenuti sa žestokim radom i klub iz Tuzle ima jasan cilj. To je ekspresan povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Husić i njegov tim ima veliku podršku navijača. Popularne Fukare su uz njega i nadaju se da bi uz njegovo vodstvo tim u budućnosti mogao napraviti velike stvari.a

Azmir Husić je na nedavnom sastanku predstavio plan i program rada kojeg namjerava uvesti u FK Sloboda.

Naravno, glavni cilj je ekspresan povratak Slobode u Premijer ligu, a zatim u prvoj povratničkoj sezoni cilj je borba za vrh tabele, osvajanje trofeja i plasman na evropsku scenu.

Plan je i poboljšanje uslova rada omladinskih selekcija i njihova dominacija bh. fudbalom u narednim godinama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Husić ima velike planove za budućnost. Imat će pored sebe i Upravni odbor kojem vjeruje i vidjet ćemo šta će se s tuzlanskim timom dešavati u narednim godinama.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582313666
Samo posteno,plata 500 km ostalo ispod stola,postenjacina iz podrinja.
4 6
senad035
Sad idemu u sklapanje tima, povratak u premier l, i onda evropska takmicenja abd
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi