Ćurguz: Atmosfera na Koševu vraća vjeru u bh. fudbal

Press nakon utakmice

Ćurguz: Atmosfera na Koševu vraća vjeru u bh. fudbal

H. Zilić

U trećem kolu Premijer lige BiH Sarajevo na svom terenu savladalo Slogu iz Doboja rezultatom 4:2.

Nakon meča održana je press konferencija oba tima.

Komentar na utakmicu prvi je dao trener gostiju iz Doboja Zoran Ćurguz.

"Čestitam Sarajevu. Vrhunska atmosfera na Koševu gdje smo dočekani vrhunski i to vraća atmosferu u bh. fudbal. U prvom poluvremenu smo postigli gol na način koji smo znali da možemo. Držali smo se dobro na terenu", rekao je Ćurguz i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sarajevu se u drugom poluvremenu sve vratilo. Poklonili smo Sarajevu dva gola i na kraju častan poraz. Odigrali smo solidnu utakmicu i potreban je jedan period sazrijevanja. Neke stvari trebamo raditi brže kkvalitetnije kakav zahtjeva nivo Premijer lige BiH."

Top Komentari

SarajFK
Fin neki čikica, a dobar je i trener. Svaka mu cast.
16 1
hzsg
Svaka cast za Slogu i njenog trenera, necu pretjerati ali 15 godina nisam gledao protivnika na Koševu a da se igraci nisu valjali 90 minuta, do veceras......, zaista duboki naklon ..... A licno mislim da bi Sloga mogla mnogima pomrsiti racune. Svako dobro.
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi