FK Tekstilac angažovao novo pojačanje
Foto: Aleksandar Cvijanović

Vratio se Miloš Perović

FK Tekstilac angažovao novo pojačanje

Pred narednu sezonu u 1. ligi RS danas se pojačao i FK Tekstilac.

Mnogi predviđaju kako će naredna sezona biti najteža za Krojače otkako se takmiče u 1. ligi RS, a u skladu s tim u klubu vrijedno rade kako bi se adekvatno pojačali i samim tim izbjegli borbu za opstanak.

Nakon što su stigli Dejan Zarić i Stefan Milojević, opremu Tekstilca zadužio je i 25-godišnji Miloš Perović koji stiže iz Leotara u čijem dresu je prošle sezone postigao 20 pogodaka.

Iako zamišljen kao udarna igla ekipe Danimira Milkanovića, ovaj ofanzivac pokriva i krilne pozicije. Pored jače lijeve noge, odlikuje ga dominantnost u duelima, snaga i brzina.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Ovo mu je ujedno i povratak i Tekstilac, a kroz karijeru je još igrao za Slobodu iz Mrkonjić Grada, Proleter, Mladost Gacko...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi