13

Komentari (13)

DadiG
Pored idiotskog naslova, prilog je o posjeti na utakmici ali levat, koji vjerovatno sebe zove novinarom, ni u jednom trenutku ni ne spomene broj gledalaca.
lalinjo
Svim ljudima koji su došli dati podršku FK Tuzli svaka čast i kapa do poda,ipak je puno više normalnih u BiH i to mi je bilo drago vidjeti večeras bez obzira na poraz.
user1574859714
Besplatan ulaz a gostuje AZ Alkmar Da nije djaba tesko bi bila puna.
pitariistok
Ja sam cak odvojio vrijeme i otisao na utakmicu...sasvim je valjda normalno
user1604155860
Neznam kako neko moze da ne podrzava nase klubove bar zbog te famozne kvote.Ja licno navijam za F.K.SLOBODU a od srca bih zelio da prodje T.SIti jer predstavljaju nasu drzavu kao i Zrinjski i Velez.
pjanke.sa
Isto. Bravo majstore od navijaca FK Sarajevo!
King_Kenny
@user1604155860 ...za Svinjski i Borac ne bi navijao kad bi nam njihove pobjede garantovale 4 direktna mjesta u grupnoj fazi LP...
King_Kenny
@Prazina ...bitno je da ste ispali u prvom pretkolu LP i obrukali se,a mozete igrati protiv ovih Sipaca koji svi imaju po 2 lijeve noge...a evo i oni vam gol zabise.
King_Kenny
...bravo,treba podrzati naseg predstavnika.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.