18

Komentari (18)

omer
Sta ste se okomili na FK Tuzla City zbog ove odgode? A niste napadali za istu stvar Borac prosle godine kad su prvu utakmicu protiv Linfilda fasovali sa 4:0 i zbog revansa su odlozili utakmicu u prvenstvu iako je bilo jasno da je sve gotovo. Tuzla je izgubila samo 1:0, sto znaci da nade ima i njihov razlog za odgodu je vise nego opravdan. A AZ nije tim sto je nekad bio i mislim da senzacija ne bi bila nemoguca. Ali da su sanse Tuzle veoma minimalne, to je sasvim jasno. Ali opet, nikad se ne zna.
Miki2
Ovo im je svakako zadnja odgoda a i zadnja utakmica u evropskim takmičenjima, tako što su odgađali odigrali su.
mido1921
Sami sebi skaču u stomak. Sad kad ispadnu igrat će seijesa- subota pa slijedi kukanje kako su premoreni.
Husrefbeg22
Jeli to oni igraju grupnu fazu? Hvala Boze pa ce iduce hefte svi poispadati.
omer
Malo si se preracunao u svojoj zelji da svi nasi timovi ispadnu iz Evrope naredne sedmice. Mostarski Zrinjski je vec jednom nogom u trecem pretkolu nakon pobjede u Tirani od 1:0. A ti veoma lose glumis Bosnjaka pod tim nickom. Turcizam koji upotrebljavas u rjecniku ti nije dovoljan za tu masku. Sama cinjenica da bh timovima zelis ispadanje iz Evrope te razotkriva da uopste nisi Bosanac. Nece nikad pravi Bosnjak biti neprijatelj svojoj zemlji tako sto ce joj zeljeti neuspjeh u sportu. To mozete samo vi, nasi istocni susjedi.
korona
Nedo Bog u grupnu fazu da prodju odgodili bi citavo prvenstvo
user1656963256
Smijesno,kao da imaju neke sanse protiv Alkmara,bice 0-3 minimalno uz respekt prema Tuzli ali razlika u kvaliteti je prevelika.
Comandini
ovo samo u Bosni ima.
Nele.
Nasi kad bi dosli do grupne faze nebi nasu ligu ni igrali.
K79
i meni je to palo na pamet i ne bi sigurno ni igrali bili bi nesto ko Igokea u košarci cirkus:D
DamirT
Sta imaju odgadjat kad svakako ispadaju sad? Zar se stvarno oni nadaju da mogu AZ izbacit?
pitariistok
Nek krenu na jesen...mjera
MSOZ101
A i pošteno sad su se plasirali u kvalifikacije i ko zna kad će više, pa da izvolje.
denimen9
Mislim da je naša liga oficijelno grohnula. Igracima bi porucio da samo bezveze mlate slamu po našim terenima. Sada tek sve one floskule tipa: bolje da su maline posadili, uzori teren za krompir i tako to pocinju da dobijaju smisao
antikomunist
vidi ti se po komentarima TKO sii koji ti je cilj. Kao i vasa podvala sa respiratorima ali budi siguran da vam nece proci.Tako i botovanje slicnog tipa ako i ono»bjezite iz. osne»....ohladi bola malo
Ispadate i tražite odgodu, baš se ovaj savez raspada po šavovima.....
BiH1510
Pa ovo je smiješno više
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.