10

Komentari (10)

Nele.
Sretno Velezu u finalu. Ovo je vase.
user1644068495
Samo SARAJEVO !
omer
Ova Tuzla City je postala dno dna od ekipe. Nisu vise u stanju nikoga da pobjede. Ne bi me zacudilo da na kraju sezone padnu na 4tu poziciju i ostanu i bez nastupa u Evropi.
plemic
sretno susjedi u zenici. torpedirajte sarajlije. već imamo specijaliste za ligu, postanite specijalisti za kup. ako bog da, naredne godine tristotinjak hiljada hercegovaca zapadno od neretve (federalni dio) uz sudjelovanje goška ili igmana daje pola pl bih, a puno nas manje nego grad sarajevo.
BiH1510
Ovaj ganibegovic zna lupit u tekstovima al izvjestaji su za svaku pohvalu ostali novinari sa ss ucite
velez mo
SVI U ZENICU.JAKOOOOO
FG70
Bravoooo rodjeni! U drugom poluvrijemenu ste igrali ko da vi gubite i morate zabiti jos 2 gola. Svaka cast! Srecno na vasem putu i aBd pehar svojim vjernim navijacima da donesete!
Zaccheroni
VIDIMO SE U ZENICI ☆VFC♡
Mostarac94
KUP KUP KUP JE NAŠ ! FORZA VELEŽ
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.