FK Tuzla City Mirela Ibrahimovića posudio Slavenu

Prije tri dana potpisao za Tuzla City

FK Tuzla City Mirela Ibrahimovića posudio Slavenu

E. Škorić

Iako je prvobitno bio na pragu prelaska u redove FK Sloboda Tuzla, Mirel Ibrahimović se na kraju odlučio za Tuzla City.

Nakon što su saradnju sa Tuzla Cityjem dogovorili Eldin Trumić, Slavko Brekalo i Nemanja Zlatković, prije tri dana su ugovori potpisani i sa Ensarom Hajrovićem, te Mirelom Ibrahimovićem koji za ovaj klub prethodno nastupao od 2015. do 2018. godine kada se još takmičio u 1. ligi Federacije BiH.

Ibrahimović u prethodnoj eri za ti iz Simin Hana odigrao 41 utakmicu i postigao 20 golova, a jedno vrijeme je imao i status mladog bh. reprezentativca.

On je trenirao ovih dana sa ekipom Tuzla Cityja na Tušnju, bio je i jutros na treningu, ali je ipak odlučeno da ostatak sezone provede u Slavenu iz Živinica na posudbi.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi