Tuzlaci nastavili s efikasnim utakmicama i pobjedama u Umagu

Pripreme

Tuzlaci nastavili s efikasnim utakmicama i pobjedama u Umagu

Edmir Škorić

FK Tuzla City je s 3:2 savladao Jadran iz Dekana na pripremnoj utakmici u Umagu.

Premijerligaš iz Tuzle slavio je s 3:2, a pogotke za ekipu koju s klupe vodi Husref Musemić postigli su Džaferović, Ramić i Maksimović.

Tuzlaci su prije ove utakmice slavili uvjerljivo protiv slovenačkog Triglava (3:0) i hrvatskog drugoligaša Opatiju (4:0).

Musemić svakako može da bude zadovoljan učinkom njegovih izabranika u Hrvatskoj, ali prave provjere, one prvenstvene, tek će doći od 28. februara.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Husrefe majstore, odose Azojeve mambe u Evropu.
4 0
rodjak
pa vec su u Evropi eto igrajuli u Evropi zasluzili su a u prvenstvu mogu do 5-tog mjesta max
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi