Tuzla City saznao ime mogućeg protivnika u trećem pretkolu Konferencijske lige

U slučaju da naprave senzaciju protiv AZ Alkmaara

Tuzla City saznao ime mogućeg protivnika u trećem pretkolu Konferencijske lige

Endin Čaušević

U Nyonu je danas održan žrijeb parova trećeg pretkola Konferencijske lige.

Ove sedmice na rasporedu su prve utakmice drugog pretkola Konferencijske lige, ali već danas saznali smo i moguće parove za naredno pretkolo ovog takmičenja.

U žrijebu su danas bila i tri bh. premijerligaša, a to su Velež, Zrinjski i Tuzla City koji su saznali svoje potencijalne protivnike u slučaju plasmana u treće pretkolo.

Što se tiče ekipe Tuzla Cityja ovaj tim je bio u trećoj Grupi na današnjem žrijebu i saznao je protivnika u slučaju da bh. tim napravi senzaciju i u drugom pretkolu uspije izbaciti ekipu AZ Alkmaara.

Mogući protivnici kluba s Tušnja bili su Pogon Szczecin - Brondby, Dundee United, Saint Patrick's Athletic - Mura i Seinajoki - Lillestrom, a odlukom žrijeba bolji iz duela Tuzla City - AZ igrat će u trećem pretkolo protiv Dundee Uniteda.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

U slučaju da se Tuzla City plasira u treće pretkolo prvi meč će igrati u gostima.

AZ i Tuzla City svoj prvi meč igraju u Alkmaaru u četvrtak s početkom u 20:30 sati, a revanš je na programu sedam dana kasnije.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hordas_00
Nažalost bolje rečeno Az Alkmaar saznao
6 1
Krivaja Zavidovići
Svi ti klubovi su dosta slabiji - od AZ-ea
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi