Rođeni bez 'ispaljenog metka' pali u gradskom derbiju

Osim: Nismo izgledali kao neka seoska ekipa...

7

Komentari (7)

durgutajdin
Kakva razlika kada Velež vodi Dudič i ovaj morž. Amawe odlazi
Uranija
Šta kaže najtrofejniji bwko: “nismo imali u planu da primimo gol u 9.min”
Ljacmu1
Ovo je za Velež najgori rezultat jer će sad pričat da su se dobro nosili, a zapravo nisu imali i od igre, a Zrinjski se zafrkavao. S ovom igrom će se boriti za opstanak.
plemic
tko o čemu, morž o seljakluku. pomisliš li kako se vrapćićani osjećaju poslije tvojih glupih ba izjava?
w41k3r
Demagog, iz supljeg u prazno.Svaka vam cast velezovci kad ga trpite..
Brazuka
Odlazi već danas i povedi alkoholičare Memića i ekipu. Uništili ste klub za par. mjeseci . Ni igre nit zara. Uzimate pare a znamo da vam svejedno.
velez mo
Kad sam ja to govorio sto ti sad govoris,problem je bio evidentan vec u pripremama,bez volje,zelje,ideje.Sa ekipom koju je ostavio Duda i par pojacanja mislim da smo jaci bar 20 posto,moglo se to bolje izvuci.NEMAMO IGRE,TO JE PROBLEM.NIJE PROBLEM REZULTAT
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.