31

Komentari (31)

user1653549661
Amarov rad je vec prepoznatljiv, sretno Rodjeni
King_Kenny
...a ako ne upali ni drugi put,upalit ce nekad,j*bat ga...
plemic
susjedi, gonite ga ... rezultatski vas uništava, a i financijski će. pogledajte šta je uradio želji!!!
Taetaiwo
A idi **** ti lutvo familiju stvarno vise koga tii lazes i mazes od prve prijateljske govoris bit ce bolje
Ljacmu1
Nije se sam doveo u klub. Vama je problem Husnićeva struja, samo što živite u iluzijama.
Taetaiwo
A za koga ti navijas?
nijepoznat
hoce upalit ce u Federalnoj ,,,,,hahahahahaah
Zulfikar
Procisti malo karburator pa mozda i upali.
velez mo
Od 7,8 utakmica dobili 1,2 na treningu se vuku ko prebijeni,nema igre,nema zelje.Osim hladan kako god bilo ili vodili ili gubili,neinteresuje ga Velez,tu je eto samo bezveze,nezna ni on sam sto je tu.Sto prije ode prije se vracamo na pravi kolosjek
Zaccheroni
nijepoznat
yugopo
Sve Sami strucnjaci,koju ekipu vodite? Borac mislio sa Lalatovicem prekucat ligu,Sarajevo u krizi,Tuzla promjenjivo... Sto se tice mog Veleza,odlican utakmica sa Puno sansi, Pavic katastrofa protiv Leotar,a juce dvije dobre sanse I intervencije golmana Igman, Haskic je proradio samo mu treba kontinuitet dobrih igara... Samo moramo biti cvrsci u odbrani da ne primamo lako golove. Bice to sve ABd,Forza Veleza!!
Ljacmu1
Niste dobili Posušje, Leotar i Igman niti dobro izgledali protiv njih… šta će tek biti protiv Zrinjskog, Tuzle, Sarajeva… protiv Borca ćete igrat i protiv sudije jer su u krizi…
Comandini
Volio bi sresti ona 2 tzv. navijaca sto se snimaju pa objavljuju uvrede viralno. Prosle godine onaj kreten navalio na Tarika Isica a ove godine narkoman drugi na Amara Osima. Tzv. viralni mangupi i niko kao oni.
pjanke.sa
Pa nemas brate tu sta. Oni imali muda pa se snimali javno, a ti na ss.ba komentarises sa fake nickname. Vrlo lako u Mostaru ih mozes naci obojicu.
user1653549661
ozbiljni klubovi imaju zastitare koji odmah odstrane provokatore sa tribina. U najgooroj situaciji su Sarajevo i Velez, pola navijaca su nadrogirani
Lalaland
Veći je on sam nego poslijeratni FK Vrapčići. To sto imaju ime Velež im ne pomaže. Sretno Amare
pjanke.sa
Cuj Amaw veci od Veleza hahahahaah hajde budalo poklopi se i ne seri. Amar je kriminalac, totalno je nebitno ko su mu otac i mati.
user1627322078
Mrzim amara, ili koliko Velez ima titula?
krems_krems12
Na Grbavici nije ocepilo, u Mostaru nije upalilo. Priznaj jednom da ste kilavi, da su ti trening metode stare i oronule. Promjeni svoj sistem, uvedi nesto novo. Ne moze stara skola vjecno trajati.
SarajFK
Sad ce onaj direktor Šošon jos jednom podnijeti ostavku kad procita ovu mećavu ???
SarajFK
Jes fakin ovaj Ivanov mali.....Izvadio ga iz Zeljane i samo ga premjestio u vrapcicaknu :))
user1571956549
Crknut ces od zavisti... U mrznji ti godine prodjose.... Zalosno...
bazaorao
Poselamio te Mirvić. I kaže da ste totalno nebitni. Možete pričati šta hoćete, možete protestovati, al bit će kako on kaže. I još dodaje neće meni šaka jada komandovati u mom klubu.
zilan66
Pa nece mirvic da otpusti haďica i dudic jer bi se sam sebi posr*o u usta ,on ih doveo.vidjecete ako kiksa protiv slobode i zelje koliko je to povjerenje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.