Cheshmedjiev napustio FK Velež

Dogovoren rastanak

Cheshmedjiev napustio FK Velež

E. Škorić

Konstantin Cheshmedjiev i Fudbalski klub Velež postigli su dogovor o prekidu saradnje.

Cheshmedjiev (rođen 29.01.1996. u Skopju, Sj. Makedonija) u Rođene je došao pred početak sezone koja je upravo završila. U prošloj sezoni odigrao je 16 utakmica na poziciji odbrambenog igrača.

Nakon što je Velež izborio Evropu, dan kasnije stigla je vijets o raskidu saradnje sa Makedoncem koji će, saznajemo, karijeru nastaviti u makedonskom Škupiju.

Osim njega, Velež je dansa raskinuo saradnju isa Seidom Behramom. U sezoni 2018./19. bio je jedan od najznačajnijih nogometaša u sastavu Ibre Rahimića koji je izborio povratak u Premijer ligu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gdje će ovaj vezni nogometaš nastaviti svoju karijeru još uvijek nije poznato no SportSport.ba saznaje kako ponuda za ovog mladog igrača ne nedostaje.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Zna li iko za ova dva stopera sto dolaze,nece nam niko moci prici golu a ne zabiti,ide se iduce sezone na Titulu
12 1
velez mo
K.M I B.Š
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi