11

Komentari (11)

Rodjeni1985
Ljudi moji samo dusmani pisu filijala, sugavica, lavor i svasta nesta sto sam procitao na ovaj haj da kazem sportski portal, a sporta najmanje,djecurlija se svezala takstature i ne popusta… takve idiote treba samo hlano ignorisat… MUSVDG
rabodimis
Previse se ignorisu idioti.. Treba im propisno odgovorit na nacin koji razumiju.. Popustanje i okretanje ledja nije rjesenje za idiote nego za pametne ljude.. Ne mozes dopustit idiotu da s*re sta hoce i koliko hoce.. za cas se uvezu, povezu, pronadju, namnoze i katastrofu naprave.. Idiot mora da zna da je idiot u svakom momentu.. "Djecurliju" moras vaspitat a ne zapustit i dopustit da dodju do titule idiota.. PS Ja se izvinjavam na upadu, samo da ti kazem da imas pogresan pristup.. Ne mozes pricat sa francuzom na kineskom jeziku, moras koristit onaj koji razumije.. Svako dobro tebi.. ;)
Rodjeni1985
Ma ovo sam napiso iz razloga da se zna, da nismo isti, da pravi navijaci navijaju i ne vrijedjaju, vole svoj klub i ne mrze druge, to je sport i u to treba uzivat, a ne sa budala se raspravljat i spustat na njihov nivo. Ovom portalu fali kontrola, sta sam komentara prijavio….pa nista! Razumjem i postujem tvoj stav, LP!
zgembo.popuslic
Kakva crna kontrola, njima je najbitnije da ima komentara pa kakvi god da su. Onda mogu govorit potencijalnim sponzorima koji hoce da se reklamiraju da su kao medju citanijim portalima jer ima dosta komentara. A kad bi pobrisali ove komentare sa psovkama i vrijedjanjima, ne bi bila tri normalna komentara po svakom clanku
rabodimis
"Čitao sam u stručnoj literaturi Da ako ne reaguješ ni verbalno ni fizički Već sutra može da ti se odrazi na nervnoj bazi Na nervnoj bazi - Psihicki ! Šakom u glavu! " - Rambo A. XD Ako treba da neko oboli nek to bude idiot a ne ja.. Ispod mog nivoa je da idiotu dopustim da s*re.. Poistovjetice me neko slucajno, nedaj Boze, sa njim.. Sportski mu dokazem da mogu bit 5x veci idiot.. i 5x veci covjek.. Svakom po zasluzi, ne generalizujem.. ;)
mobih
obalis li ga mirvahu povremeno, kad ga vec toliko volis?
PoliziaMerda1981
Odvede mu majku sestru i zenu da ih kara hahahahahaha
limvotemirvah
Klafuric je inteligentan, kulturan, odmjeren i veoma strucan. Dobra odluka filijale da njemu sve prepuste, SD bi bio potpuni visak. Svaka cast Rodjeni za sve sto ste ostvarili ove polusezone, igracete Europu 100% zasluzeno.
velezmostarski
ebala ti filijala najmilije retosu jedan zaostali, bolji smo od vas u svakom segmentu igre, a trosite milione na pojacanja i plate jazavci smrdljivi
antiTrojkas
"FILIJALE"????Pa svakog igraca koje ste podmuklo uzeli(tajni sastanci bez prusustva bilo koga iz klupskog rukovodstva),vi ste u FKS upropastili. Primjera je mali milion. Tako ce biti i sa Gulashom. Kad ste uspjeli upropastiti zlatnog univerzalca Zeljkovica , onda ce te i sve ostale!
@velezmostarski gori ste mi vi Boga mi što se ložite na komentare ovog gore bota. Vidiš da se i mi pitari ograđujemo od njegovih gluposti. Ignoriši ga i vozdra
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti