Rođene na pripremama u Antaliji čekaju još dvije provjere

Dudić: Utakmica protiv Arsenala je putokaz kako trebamo da igramo i izgledamo

6

Komentari (6)

Brazuka
Dudicu koliko si uzeo za zubanovica
velezovac
rodjak
bola dosadan si sa time stalnim upitima,ocito ti Fedja nesto smeta.Moze Zubanovic biti pravo otkrice u narednoj godini,recimo kod treceg gola se majstorski zagradio i uposlio Ovcinu ,ne bi ni djeko bolje uradio.Treba mu malo iskustva i rutine,uz rad sa ostalim igracima i ako bude marljiv moze dosta napredovati a Fedja ce mu dati sansu sigurno
Zaccheroni
Samo jako rođeni moji
Denchi
Pa tako ste i igrali, primite 2 date 2....nista ne mjenjaj....
Pikachu11
Yebo te hljeb kako se to diglo, najozbiljnija ekipa koju su dobili prosle godine je Buducnost PG. Nedo bog da su nekoga ozbiljnijeg dobili nebi region ostao od vas sta vam je koji vam je qurac spustite se na zemlju igrate kukuruz ligu najgoru u Europi. Prsite se nekim parama najbolji igraci vam se biju na treningu jer zele napustiti klub, spustite se na zemlju svi mi volimo svoje klubove ali malo realnosti nebi skodilo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti