Velike euforija među navijačima Veleža: Online karte u velikom broju kupljene već prvi dan

Rođeni u petak dočekuju FK Borac

Velike euforija među navijačima Veleža: Online karte u velikom broju kupljene već prvi dan

Samir Mlaćo

Prava nogometna euforija vlada među navijačima Veleža.

Rođeni su u borbi za prvaka, a u petak će od 20 sati dočekati FK Borac.

Radi se o susretu bitnom za oba kluba, pa se očekuje dosta uzbuđenja.

Velež je pustio u prodaju online donatorske karte, a prvi dan broj kupljenih karata je 1.087.

Očekuj se još veći odaziv navijača Veleža koji bi mogli oboriti rekord i još jednom dokazati veliku vjernost prema voljenom klubu.

"Na kraju prvog dana online prodaje donatorskih karata za utakmicu 28. kola m:tel Premijer lige BiH između FK Velež i FK Borac, koja je na programu u petak 30. aprila sa početkom u 20h, završili smo na broju 1.087!
Od sutra, utorak 27. april od 12h, karte možete kupiti i u prostorijama u Cernici, na adresi Adema Buća 6.
Kapa dole RAja!", stoji u objavi FK Velež.

Oglasi

Bivši igrač Rođenih pokrenuo zanimljivu ideju

“Pokloni svoj dan za Veležov san", novi je projekat navijača i simpatizera mostarskog Veleža. Projekat je osmislio nekadašnji igrač Veleža, Dženan Duraković, a podržan je od mnogih zaljubljenika u mostarsku svetinju i od samog FK Velež Mostar.

Cilj projekta je da vlasnici privatnih djelatnosti pomognu svoj klub na putu ka Evropi, na način što će jednodnevne prihode ili na svoj način odvojiti za Rođene.
"U zaista teškim vremenima, kada imamo protivnika na poljima gdje ne bi smjeli imati, moramo stati uz svoje Rođene i pokazati im da ni oni nisu sami u ovoj borbi", saopštil su organizatori akcije.

Projekat "Pokloni svoj dan za Veležov san" kreće od ovog petka i trajat će sve do 7. maja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U sklopu projekta održat će se basket i tavla turnir, a sav prihod od prijava bit će uručen FK Velež Mostar. Navedeno je kako će više informacija biti objavljeno sutra nakon press konferencije.

Velež je u subotu pobijedio Krupu s 2:1, te je nastavio impoznatnu seriju bez poraza. Mostarci trenutno imaju 51 bod, samo dva manje od Borca i Sarajeva.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dena33
Rodjeniiiiiiiiii !!!
9 0
Sarajevoboy
Sve dokaze prikupiti na predloženom sastanku koje organizuje Sarajevo i pravac UEFI! Pa cemo vidjeti gdje će Borac završiti. Kantonalna liga najviše ;)
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi