Velež raspisao konkurs za izgradnju južne tribine na stadionu Rođeni

Rok za dostavljanje ponuda je 26. juni

Velež raspisao konkurs za izgradnju južne tribine na stadionu Rođeni

Eldar Ganibegović

Radno je u Hercegovini. Odavno se radi na postavljanju hibrida na stadionu Pod Bijelim brijegom, Igman je upravo objavio da je počeo s postavljanjem reflektora na stadionu u Konjicu, a sada se spremaju novi radovi i na stadionu Rođeni.

FK Velež putem svog sajta objavio je poziv za izgradnju južne tribine na stadionu Rođeni. 

"U skladu sa odlukom Grada Mostara o dodjeli sredstava iz budžeta Grada Mostara (Sl. Glasnik br. 7, strana 73) Fudbalski klub Velež Mostar obavještava da je konkurs za projekat izgradnje južne tribine na stadionu Rođeni otvoren, te pozivamo sve zainteresovane, a koji ispunjavaju tehničke i profesionalne kvalifikacione uslove propisane pozivom, da dostave svoje ponude u skladu sa naznačenim pravilima i propisima iz dokumenta koji se nalazi u prilogu.

Rok za dostavljanje ponude je 26. jun 2023. godine. Obrazac za cijenu ponude je dat u prilogu poziva. Kriterij za dodjelu ugovora je najniža cijena.

Svi ponuđači će biti obaviješteni o Odluci Kluba o rezultatu postupka poziva u roku od 7 (sedam) dana od dana donošenja Odluke, i to elektronskim sredstvom, poštom ili neposredno.

Klub će dostaviti na potpis izabranom ponuđaču Nacrt Ugovora i to nakon isteka roka od 15 (petnaest) dana, računajući od dana kada su svi ponuđači obavješteni o izboru najpovoljnije ponude", stoji u saopštenju FK Velež.

Oglasi

Poziv za izgradnju južne tribine stadiona Rođeni u PDF formatu možete pogledati klikom OVDJE

Podsjetimo, Velež ove sezone nije uspio izboriti izlazak na evropsku scenu, prvi put nakon tri godine, a porazom od Zrinjskog u finalu izgubio je i trofej pobjednika Kupa BiH osvojen prošle godine.

Ambicija Veleža svakako je da se na ljeto 2024. godine Evropa ponovo igra na njihovom stadionu i to pred novom južnom tribinom koja bi do tada trebala biti završena. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas je Igman objavio da se i na njihovom stadionu radi na postavljanju reflektora, te ovakve vijesti svakako raduju ljubitelje bh. fudbala pred početka nove sezone. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Uskoro stadion broj 1 u drzavi
4 0
velez mo
Izgradnju nove zdenke i tribine treba raditi Senad Husnic,ja sam neutralan ali covjek je jedini ostao tu od prosle uprave,zlatni sponzor,majstori se uštelili na prosloj zdenci,neznam ko bi drugi bolje i brze odradio
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi