FK Velež nakon prvog dana prodao 1072 karte, jedna osoba kupila 500 ulaznica

Dževad Gosto sam kupio 500 karata za utakmicu Veleža

FK Velež nakon prvog dana prodao 1072 karte, jedna osoba kupila 500 ulaznica

U FK Velež nastavljena je akcija kupovanja ulaznica za utakmice iako publika ne može biti prisutna na utakmicama. 

U sklopu akcije prodaje karata za susret 6. kola Premijer lige u kojem će Rođeni dočekati FK Tuzla City klub je objavio da su nakon prvog dana prodane 1072 karte za taj susret. 

Nakon što je klub na posljednoj domaćoj utakmici protiv Krupe uspio prodati oko 4000 karata, Velež je objavio kako je samo jedan čovjek kupio 1000 karata za ovaj susret. To je bilo djelo Senada Džafića iz Nizozemske koji je u ime svog unuka kupio ovaj poklon za Rođene, a i danas se ljubav prema Veležu pokazala na sličan način.

Mostarac Dževad Gosto danas je sam kupio 500 karata te je potvrdio veliku privrženost FK Velež kojem je pružio veliku podršku u vrijeme pandemije. Ako se po jutru dan poznaje, Mostarci bi mogli nadmašiti prodaju koja je zabilježena na utakmici protiv Krupe. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju prvog dana prodaje karata za utakmicu 6. kola m:tel Premijer lige BiH protiv FK Tuzla City zaustavili smo se na broju 1072. Hvala Rođeni! #musvdg

Posted by FK Velež Mostar on Tuesday, August 25, 2020
Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Beli98
I kaze neki lik na proslu objavu "Sloboda ima vise navijaca od Veleza", de se ne brukaj djecace. Ne navijam za Velez da se razumijemo al ljudi su sila.
25 3
Dena33
Bravo Rodjeniii. Svakim danom sve jaci i bolji. Volim vas sve....
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi