Hasanović preko malih ekrana bodri saigrače: To je život, ali vratit ću se jači nego ikad!

Trenutno u procesu oporavka vezista Mostaraca

Hasanović preko malih ekrana bodri saigrače: To je život, ali vratit ću se jači nego ikad!

S. Mlaćo

Nema utakmice u novoj sezoni u kojoj navijači Veleža bar jednom tokom istih ne spomenu Dinu Hasanovića.

Hasanović je fudbalski mangup, borac, igra za ekipu, gine i ne štedi nikoga.

Malo je takvih u surovom nogometnom svijetu, pa je zbog toga među 'posebnima', odnosnima onima o kojima navijačima pričaju, a da nisu junaci velikih utakmica i slično. Povreda u prijateljskom duelu protiv Tuzle City odvojila ga je od terena, a radilo se o prednjim križnim ligamentima.

Hasanović je trenutno u procesu oporavka, a raduju ga dobre igre njegovog kluba. Kao najveći navijač uz male ekrane bodri ekipu, nervira se...

"Još uvijek idem na rehabilitaciju, noga mi super izgleda, hvala Bogu. Trebao bi početi indivindualno raditi sa kinesiologom za desetak dana. On će me testirati i vidjeti da li je noga spremna za rad. Za mjesec i par dana onda bi počeo trčati uz loptu. Na terenu bi ako sve bude uredu trebao biti u decembru ili januaru naredne godine", kazao je Hasanović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sretan je zbog saigrača i trenera, te navijača, ali istovremeno i tužan što im ne može pomoći. A mogao bi mnogo, to i nije upitno.

"Nedostaju mi utakmice. Sa ekipom se osjećam kao sa porodicom, baš svi imamo dobre donose. Pratim svaku utakmicu, hvala Bogu pravimo super rezultate i sretan sam zbog toga. Sada sam nažalost navijač, teško je pratiti preko TV ekrana i kada znaš da ne može pomoći saigračima. To je život, nadam se da ću se vratiti jači nego ikad", kazao je 24-godišnji vezista.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
DINO majstore!Samo ti ozdravi jer si nam potreban.A nesumnjam da ćeš se vratiti jači.Neka ti ZELJKOVIĆ bude primjer jer te jakog trebamo.M.U.S.V.D.G
5 0
Pikachu11
Za Dinu u subotu. Agresivno Rođeni!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi