Da je dozvoljeno prisustvo publike sutra bi na stadionu Rođeni pao apsolutni rekord!

Odličan odziv publike

Da je dozvoljeno prisustvo publike sutra bi na stadionu Rođeni pao apsolutni rekord!

Admin Čaušević

Mnogi navijači Veleža spremni su reći da je utakmica 28. kola Premijer lige najvažnija u novijoj historiji velikana iz Mostara. 

Utakmica će se zbog epidemioloških mjera igrati bez prisustva publike, ali nema sumnje da sutra ne bi mogla pasti ni igla na tribine stadiona Rođeni.

Naime, Velež je večeras objavio informadiju da je do sada za utakmicu protiv Borca prodato nevjerovatnih 7.102 ulaznice što je rekord otkako Mostarci realizuju slične akcije.

Velež već neko vrijeme uoči domaćih utakmica prodaje donatorske ulaznice, ali odzivom za duel s Banjalučanima su vjerovatno i sami iznenađeni.

Trenutne cifre Veležu su donijele zaradu veću od 35.000 KM, ali pošto će se prodaja nastaviti i na dan utakmice taj iznos će sigurno narasti.

Četvrti dan prodaje donatorskih karata za sutrašnju utakmicu 28. kola m:tel Premijer lige BiH, koja se igra od 20h,...

Posted by FK Velež Mostar on Thursday, April 29, 2021
Oglasi

"Četvrti dan prodaje donatorskih karata za sutrašnju utakmicu 28. kola m:tel Premijer lige BiH, koja se igra od 20h, završili smo na nevjerovatnom broju od čak 7.102 karte!

Hvala našoj RAji sa Ilidže, Konjica, Švicarske, hvala svima širom naše Bosne i Hercegovine i svijeta koji su odlučili podržati naše Rođene.

Kapa dole Rođeni", saopštili su iz Veleža.

Među onim koji su se odazvali pozivu bio je i Meho Kodro koji je kupio veći broj donatorskih ulaznica što je potvrdio i Velež na društvenoj mreži Facebook.

Utakmica Velež - Borac počinje u 20 sati, eventualnom pobjedom Rođeni bi izbili na prvo mjesto u iščekivanju konačnog ishoda gradskog derbija Sarajevo - Željezničar.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Hoćemo srce na terenu a drugo nije bitno.Nedozvolite da se isprovocirate.Samo jako i bez rasprava sa sudijama.
14 0
C.Banks
Velež je više od kluba
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi