10

Komentari (10)

Rodjeni1985
Mozemo ****...t do sutra, Ako se bolje pogleda, sgazio mu je nogu, penal je cist! Forza Velez! Malo bolje umrtviti igru zadnje minute, kad vodis, a ne pravit preklsalj kad lopta lagano izlazi....
magistar
Velikan i Rođeni su potpuno zasjenili meč Sarajevo - Željo. Nikad manja pažnja na gradski derbi, ovi su im uzeli svu pažnju
NorthSide
"velikan" zasjenio krađom, koliko kradete nije ni čudo što svi pričaju o vama. A rođenima svaka čast, vico i kompanija su im 3 boda oteli!
Deepy
Od Zrinje do Zrinje. Lijepo je vidjeti pravi gradski derbi u Mostaru, sa dva tima koja se bore za prvaka. Naš gradski rival igra ove godine sjajno, nadam se da će nastaviti tako, ali nakon utakmice pod BB. Al Zrinja dobija sljedeće kolo u gradskom derbiju. Sportski pozdrav nogometnim prijateljima iz Mostara!
Panta_rei
volio bih te upoznati majke mi moje. :)
MethodMan
Jel za Zrinjski navijaš deepy
*p!p!t@*
Samo naprijed Rođeni!!!
SeoRusilac
Kako vas nije stid lopovi savezni
SeoRusilac
Savez napolje Vico napolje
Benzema1312
Sto pa tek je doso sta ti je opusti se tebra
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.